Velkommen til min blog

Blog om udfordringerne midt i livet

Bloggen er for mig det sted, hvor jeg kan skrive frit fra leveren om de udfordringer vi kan stå i, når vi befinder os midt i livet. Her deler jeg mine indsigter og tanker om forskellige aspekter af disse udfordringer.

Det er f.eks. her, at mange af os oplever stress, så vi har brug for stress behandling eller stresshåndtering.

Det kan også være, at vi bliver opmærksomme på, at vi har nogle mønstre, som gentager sig, og hvor vi ligesom sidder fast og ikke kan komme videre.

Det kan være både i relation til negative tanker, eller den indre kritiker, som nogle kalder den. Det kan også være i forhold til lavt selvværd, eller relationer til andre personer, hvor vi gang på gang kører fast det samme sted.

Der er også plads til aktuelle blog indlæg, som fanger min interesse, fordi der sker noget i samfundet, som er relateret til det, jeg interesserer mig for og arbejder med som behandler og terapeut.

Vil du have besked, når der er nyt blog indlæg?

Hvis du gerne vil have et lille praj, når jeg har skrevet et nyt indlæg til bloggen, så skriv dig op til min nyhedsmail.

Når du får min nyhedsmail, er du også sikker på at få anden viden og vigtig information, når jeg har noget nyt på tegnebrættet. Det er nemlig ikke altid, at jeg lige får lavet et blog indlæg – nogle gange kommer det ikke længere end til en nyhedsmail.

Du melder dig til nyhedsmailen ved at klikke her.

Her er højt til loftet – og er der et emne, du gerne vil have min vinkel på, så er du altid velkomme til at kontakte mig på mail (se kontaktinfo nederst på siden). 

Og så er der bare tilbage at ønske dig god læselyst. 

Kærligst
Connie

Connies blog