Massage mod stress

Mærker du stress i kroppen og en stigende uro, som en sitren eller decideret rysten, som du ikke kan kontrollere, så kan massage mod stress hjælpe dig med at skyde genvej til mindre stress. Hvordan du snyder hjernen til at tro, at den ikke er stresset, bliver du klog på i dette blogindlæg, ligesom du kan vælge at bestille en massage mod stress hos mig.

Massage mod stress - genvej til ro i kroppen

Indholdsfortegnelse

Har du stress – eller oplever du uro i kroppen, så er massage mod stress en af de bedste måder at hjælpe din krop til mere ro på en meget omsorgsfuld måde.

Det kan jeg hjælpe dig med.

Stress massage er en stress behandling, som hjælper din krop til en dyb afslapning. Du vil kunne mærke, hvordan din krop undervejs slapper mere og mere af, og hvordan din energi og uro i kroppen dæmpes.

Ved du allerede nu, at du ønsker en massage mod stress, kan du booke den her >>

Hvem har brug for massage mod stress

Massage mod stress hjælper din kropDem, der i allerførste omgang har brug for massage mod stress, er dig, der ved, at du har stress.

Når du er stresset, så kører adrenalinen rundt i din krop, og det er det, der giver dig uro i kroppen, og dermed også det der gør, at du rent fysisk kan mærke din stress.

Det du selv har svært ved at gøre, når du er stresset, er at bringe din krop i ro. Få den til at hvile. For din hjerne er på overarbejde, og den vil hele tiden sende impulser med instrukser til din krop om at holde sig i gang og få lavet noget (i håb om, at du så – endelig – har lov til at hvile dig).

Men du når aldrig rigtigt dertil, hvor du kan sætte dig ned og hvile dig i ro – for det kan din stressede hjerne ikke finde ud af, så den kommanderer dig straks ud på arbejde igen.

Ønsker du at modtage massage mod stress i Holbæk på Vestsjælland, så kan du købe en massage her – og bagefter modtager du en mail med link til min kalender, hvor du kan booke tid.

Derfor virker massage mod stress

Din krop har to typer nervesystemer, som komplementerer hinanden, og som – naturligt nok – hænger sammen som yin og yang.

Det sympatiske nervesystem og det para-sympatiske nervesystem.

Når du har stress eller uro i kroppen, som er et af mange stress symptomer, så aktiverer du dit sympatiske nervesystem.

Det er her, du hænger fast, indtil du formår at komme over i det para-sympatiske nervesystem, som er stedet, hvor du slapper af og kommer til hægterne – og bliver klar til nye udfordringer.

Men når du er stresset eller har uro i kroppen, så befinder du dig i en situation, hvor dit sympatiske nervesystem er i gang konstant og hele tiden.

Ofte har du rigtigt svært ved at sætte dig ned og bare slappe af, for din krop kræver nærmest at være i aktivitet.

Det er helt normalt.

Sådan har vores nervesystem fungeret siden dengang, vi boede i huler og skulle overleve fra dag til dag.

Dengang sloges vi mod bjørne, og når vi havde nedlagt den, så sov vi og slappede af, til vi var kommet til hægterne.

Men i dag kæmper vi ikke mod bjørne. Her er “fjenden” overfyldte indbakker, evnen til at holde mange bolde i lufte, krav om at være perfekt og hele informationsindustrien, som bombarderer os dagligt.

I dag leves livet i det sympatiske nervesystems sfære.

Massage mod stress hjælper din krop 

til at skyde genvej til mindre stress.

Massage mod stress hjælper dig til ro

I dag glemmer vi at slappe af, og vores samfund er sådan indrettet, at vi hele tiden bombarderes af informationer, vi ser TV og er på de sociale medier som aldrig før. På jobbet skal vi være omstillingsparate og kunne holde mange bolde i luften – selvom vi i bund og grund slet ikke er skabt til det.

Så der er ikke noget at sige til, at vi får stress – og at kroppen er i uro. Vi karter konstant rundt i det sympatiske nervesystem og formår slet ikke at være der, hvor vi befinder os i det para-sympatiske nervesystem.

En af måderne, hvor du kan hjælpe din krop over i det para-sympatiske nervesystem er massage.

Massage mod stress snyder din hjerne

Og når jeg skriver “snyder”, så mener jeg på den bedst tænkelige måde.

Massage mod stress er en hel formidabel form for massage til at hjælpe din krop over i det para-sympatiske nervesystem.

Gennem blid massage og forskellige anti-stress teknikker bliver din krop nænsomt hjulpet til større og større afslapning.

Man kan næsten sige, at massage mod stress snyder din hjerne.

For der, hvor din hjerne ellers ville have hold dig til ilden – holdt dig i gang og krævet aktivitet, fordi den tror, at der er konstant fare på færde (som dengang med bjørnen udenfor hulen), så bliver din krop nu tvunget til at slappe af – helt af.

Det, der så sker i hjernen er, at din krop nu sender besked til din hjerne om, at der ikke er fare på færde – der er ingen grund til at tage sådan på vej, for der er jo fred og ro omkring dig.

Og når du gennem din krop kan sende de signaler til din hjerne, så begynder din hjerne helt automatisk at slappe mere af … og den bliver hjulpet fra det sympatiske og stressede nervesystem og over i det afslappede og parasympatiske nervesystem.

Lyder det lækkert?

Det er det også.

Ved at dæmpe uroen i din krop,

snydes din hjerne til at tro, 

at der ikke er grund til at være stresset.

Hvor længe varer massage mod stress

En massage mod stress varer gerne ca. 50 minutter incl. af- og påklædning. Du skal ikke medbringe noget, jeg stiller både lagner og håndklæde til rådighed.

Man kan også sige, at massage mod stress er i familie med healingsmassage – forskellen er blot, at jeg ikke healer lige så meget under en massage mod stress – og så varer en healingsmassage ca. 30 minutter længere.

Jeg holder til i Holbæk på Vestsjælland – kun ca. 50 min. kørsel fra København.

Du kan booke en massage hos mig lige her. 

Når du har booket modtager du mail med link til min kalender, hvor du kan vælge din tid.

Massage mod stress hos Connie Jahn

Har du hørt om massage mod stess?

Har du hørt nogen sige, at massage mod stress er godt?

Så vil jeg bare sige – at de har HELT ret.

Der florerer mange mere eller mindre misforståede tips mod stress derude på internettet – og nogle er rigtige, men rigtigt mange er skabt på baggrund af myter om stress.

Men lige præcis det her tip med, at massage er godt mod stress – det er bare helt rigtigt. Og udover at det er godt mod din stress eller uro i kroppen, så er det også virkelig behageligt.

Har du heller ikke fortjent en stress massage?

Desværre er det bare sådan, at rigtigt mange der har stress, har virkelig svært ved at gøre noget godt for sig selv.

Det gælder både stress massage – men også et decideret forløb mod stress for at slippe af med den, og hvor de lærer at finde ind til de skjulte mønstre, som ligger bag deres stress.

De føler, at de allerede er en alt for stor byde, nu hvor de har stress – så de skal ikke også ligge familien til last ved at bruge penge på dem selv.

Har du det også sådan?

Så kan jeg bare fortælle dig, at du er ikke den eneste.

Prøv lige og hør’ her:

Hvis DU ikke har det godt, så kan du heller ikke være noget for andre – for dine børn, din mand, din familie og dine veninder.

Og vil du så ikke være en endnu større byrde?

Kun hvis du får styr på din stress og din uro i kroppen, slipper af med det – så vil du have du en reel chance for at få come-back og blive den gode, gamle og glade dig, der har overskud til at være noget for andre.

Så hvorfor tøve?

Hvis du er i tvivl om noget, så send mig en mail på connie (at) conniejahn.dk, så kan vi tage en lille snak om din situation, og hvad der måske kunne være det bedste for dig lige nu.

Picture of Connie Jahn
Connie Jahn

Connie har selv været sygemeldt med stress. Det er med afsæt i den oplevelse, at hun har videreuddannet sig til stresscoach og selvsabotage coach. Hun bruger nu sin energi på at hjælpe andre med stress - blandt andet gennem denne blog. Klik på mit navn og lær mig bedre at kende.

Kategorier

Seneste blogs

Gua sha massage - både som ansigtsmassage og kropsmassage

Gua Sha massage

Gua sha massage er en gammel traditionel kinesisk massage. Formålet er at stimulere hudens blodcirkulation, frigøre spændinger i musklerne og fremme

Læs mere »

KAR DU ET SPØRGSMÅL?

Sidder du med et spørgsmål, som du gerne vi have svar på, så skriv til mig på mailen her til højre, og start med “Spørgsmål til bloggen”.

Så får du svaret her i bloggen.

KONTAKT MIG

Telefon: 3035 0952
Mail: connie@conniejahn.dk

Massage:
Hesseløvej 8
4300 Holbæk