Gua Sha massage

Gua sha massage er en gammel traditionel kinesisk massage. Formålet er at stimulere hudens blodcirkulation, frigøre spændinger i musklerne og fremme kroppens naturlige helingsproces. Der er mange fordele ved gua sha – både som ansigtsmassage og som kropsmassage.
Dem deler jeg med dig herunder.

Gua sha massage - både som ansigtsmassage og kropsmassage

Indholdsfortegnelse

Hvad er gua sha massage

Denne massage er en traditionel kinesisk massage, har mere end 1000 år på bagen. Til at udføre massagen, bruger man en  flad skraber typisk lave af rosenkvarts, jade eller anden halvædelsten til at stimulere bindevævet, de underliggende muskler og arbejde med lymfedrænage.

Massagebehandlingen kan både bruges i ansigtet og på resten af kroppen. 

Formålet er at stimulere blodcirkulationen, frigøre spændinger i musklerne og fremme kroppens naturlige helingsproces.

Gua sha ansigtsmassage med sten

Når du får en ansigtsbehandling hos mig, så vil ansigtsmassagen med gua sha sten være en del af behandlingen. Her bliver der kræset for dit ansigts velvære med afrensning, dybderensende maske, øjencreme, serum og en lækker ansigtscreme til afslutning.

Undervejs modtager du gua sha massage i ansigtet, omkring øjenomgivelserne og på halsen. Samtidig modtager du en nakkemassage, mens du ligger med dybderensende maske.

Gua sha hjælpe med at øge blodgennemstrømningen, stimulere lymfedrænage og reducere hævelser i dit ansigt.  

I massagen arbejder du med bindevævet  for at gøre det mere smidig og elastisk. Når du bruger gua sha stenen på forskellige måder, så øger du blodcirkulationen og frigøre affaldsstoffer, hvilket giver en mere glat og klar hud.

Det betyder også, at gua sha ansigtsmassage hjælper med at mindske de fine linjer og rynker i ansigtet, for underhuden bliver motioneret og strammet op. Gua sha er altså med andre ord en naturlig metode til færre rynker og et mere tonet ansigt – og et klart modstykke til botox. 

Når du får en gua sha ansigtsmassage, kan du opleve en dyb følelse af afslapning og ro i hele kroppen, da teknikken kan hjælpe med at frigive spændinger og stress.

Gua sha ansigtsmassage 

reducerer rynker og 

opstrammer huden

Fordele ved gua sha ansigtsmassage

Her får du 5 klokkeklare fordele alene ved gua sha ansigtsmassage:

 •  Den fremmer dannelse af nye hudceller og giver mere ensartet og fast hud.
 • Reducerer tilstoppede porer og acne.
 • Mindsker de små linier og poser under øjnene.
 • Reducerer bekymringsrynker,  der blokerer for, at huden får den næring, den har brug for.
 • Forbedrer din huds optagelse af hudplejeprodukter. 

Gua sha massage 

reducerer spændinger og stress

Generelle fordele ved gua sha massage

Som tidligere nævnt kan du bruge gua sha massage både i ansigtet, men du kan også med fordel få gua sha massage på hele kroppen. 

De generelle fordele ved gua sha massage gælder naturligvis både ved massage på kroppen og i ansigtet:

 • Gua sha massage styrker hudens forsvarsmekanisme og de selvhelende processer.
 • Forbedrer og øger lymfedrænagen – gælder både ansigt og hele kroppen
 • Øger blodcirkulation og kroppens udrensning.
 • Kickstarter hudens egen produktion af elastin og kollagen, så den holder sig mere spændstig.
 • Kan bruges til at reducere appelsinhud.
 • Lindrer spændinger og smerter – både i ansigt, kæbe og på resten af kroppen.
Netop fordi gua sha behandling lindrer både spændinger og smerter, så er den også helt fantastisk at bruge i forbindelse med stress coaching – helt på linje med massage mod stress.

Gua sha massage 

øger blodcirkulation 

og lymfedrænage

Gua sha behandling og lymfedrænage

Undervejs i gua sha massage benytter jeg også stenen til at lave lymfedrænage. Lymfesystemet er en vigtig del af kroppens immunsystem, der hjælper med at bekæmpe infektioner og fjerne affaldsstoffer fra kroppen. 

Lymfedrænage kan hjælpe med at reducere hævelse og ødemer, forbedre immunforsvaret og fremme kroppens naturlige helingsproces.

Så ved at arbejde med bindevæv og hudens underliggende muskler bliver det frigivet en masse affaldsstoffer. Derfor sluttes gua sha behandling altid af med lymfedrænage med stenen, så affaldsstofferne guides væk fra området på kroppen.

Bestil en gua sha massage

Som udgangspunkt tilbyder jeg dig en gua sha ansigtsmassage. Der findes ikke noget bedre end at ligge og blive nusset i ansigtet.

Jeg tilbyder dig 2 forskellige gua sha ansigtsmassager:

Ansigtsbehandling med gua sha massage.
Her kombineres massagen med en lækker ansigtsbehandling med dybderensende maske og lækre økologiske hudprodukter. Denne behandling varer 55 min.

Gua sha ansigtsmassage.
Her modtager du en ansigtsmassage på 25 minutter.

Klippekort på 5 gange – 10% rabat.
Klippekort på 12 gange – 20 rabat.

Når du har betalt din massage, modtager du en mail med et link til min kalender, så du i fred og ro kan gå ind og booke en tid, der passer dig.

Picture of Connie Jahn
Connie Jahn

Connie har selv været sygemeldt med stress. Det er med afsæt i den oplevelse, at hun har videreuddannet sig til stresscoach og selvsabotage coach. Hun bruger nu sin energi på at hjælpe andre med stress - blandt andet gennem denne blog. Klik på mit navn og lær mig bedre at kende.

Kategorier

Seneste blogs

KAR DU ET SPØRGSMÅL?

Sidder du med et spørgsmål, som du gerne vi have svar på, så skriv til mig på mailen her til højre, og start med “Spørgsmål til bloggen”.

Så får du svaret her i bloggen.

KONTAKT MIG

Telefon: 3035 0952
Mail: connie@conniejahn.dk

Massage:
Hesseløvej 8
4300 Holbæk