Kontakt mig for en uforpligtende samtale

Kontakt mig gerneNår du kontakter mig ved at booke en uforpligtende samtale, har du mulighed for at fortælle mig, hvad din udfordring er, og hvad du tror, du har brug for af hjælp for at løse den.

Der kan du gøre, hvis du ikke ved, hvad du kan gøre for at komme videre – eller hvis du har prøvet andre ting, men det ikke rigtigt virker, eller hvis du står med en helt konkret udfordring.

Lad os tage en snak – den er gratis og helt uforpligtende.

♡  Det foregår i trygge og fortrolige rammer.

♡  Du får tid og rum til at dele dine udfordringer.

♡  Det er helt uforpligtende.

Kontakt mig - book en samtale og du får:

♡  Tid til at dele din udfordring, hvor du har min fulde opmærksomhed.

♡  Svar på, om jeg kan hjælpe dig – eller hvem der ellers vil kunne.

♡  En kort præsentation af, og hvad jeg kan tilbyde dig.

♡  Du får sikkert også et par gode råd eller anbefalinger med på vejen.

 

Derfra kan du så beslutte dig for, om du ønsker at bruge min hjælp.

Udfyld herunder og jeg kontakter dig hurtigst muligt:

Samtalen er også et kemi-tjek

Når du vælger at kontakte mig og booke en uforpligtende samtale med mig, så har du min fulde opmærksomhed, og du vil få min helt ærlige mening, om jeg kan hjælpe dig eller ej.

Du kan måske tro, at jeg vil forsøge at overtale dig til at blive klient hos mig.

Men sådan fungerer det ikke.

Jeg er kun interesseret i at tilbyde min hjælp, hvis jeg har rent fagligt er i stand til at hjælpe dig. Ellers vil jeg meget hellere henvise dig til en anden, hvor du kan få den rette eksperthjælp.

Den uforpligtende samtale giver både dig og mig mulighed for at tjekke, om vi er et match.

Det kan både være, at kemien ikke er der for dig – men det kan også være, at den ikke er der for mig, og så vil jeg heller ikke være i stand til at hjælpe dig på en ordentlig måde.

Når du giver udtryk for, at du ønsker min hjælp, og jeg mener, at jeg er i stand til det – både fagligt og personligt, så vil jeg hjælpe dig med, hvilken type hjælp, der vil være mest optimal for dig: Stresscoachinghealingsmassage, eller samtaleterapi

Har du stress, så kan du evt. tjekke symptomer på stress ud, inden du kontakter mig. Jo mere præcis du kan være i din tekst om dig selv, jo mere får vi ud af de 15 minutter.

Kontakt kan også ske i den gratis Facebookgruppe, hvor mange andre med tegn på stress også holde til. Du er velkommen til at blive en del af fællesskabet.