Det kan ikke passe!

Det var min reaktion, da jeg fandt ud af, at min arbejdsgivers sundhedsforsikring ikke sendte mig som stressramt til den bedst mulige hjælp, men blot til den hjælp, de lige kunne håndtere i deres system.

Jeg troede egentligt, at jeg havde godt styr på mig selv og mit liv med fuldtidsjob, baggrund som terapeut og healingsmassør, erfaring med at hjælpe klienter i min fritid.

Men alligevel blev jeg taget med bukserne nede. En dag – efter en længere periode med ekstra kog på kedlerne på jobbet – kunne jeg ikke mere.

Kroppen sagde simpelthen stop
– BANG –

helt uventet!

 

Jeg havde overset alle stress signaler, og der sad jeg så og kiggede ud i luften. Kroppen rystede, og hjernen kunne ikke huske fra næse til mund. 

Dagen efter blev jeg sygemeldt med stress.

NU blev jeg bange:  Ville jeg nogensinde blive mig selv igen – mit gode gamle glade jeg med masser af overskud?

Gennem min arbejdsgivers sundhedsforsikring blev jeg sendt til ikke mindre end to forskellige psykologer. Og de er gode til meget, men kognitiv terapi er ikke specielt velegnet til stressramte, fordi det forudsætter, at man som klient har overskud. Så de kunne ikke hjælpe mig.

Jeg følte mig SÅ hjælpeløs og ladt i stikken!

 

Den bedste stresscoach,
du kan ønske dig

Jeg måtte selv finde ud af at komme ud af min stress.

Jeg rodede rundt i vildt meget information, som nogle gange strittede i alle retninger. Og jeg havde bare ikke overskuddet til det.

Mit forløb var ganske uskønt, og det eneste jeg længtes efter var en, der tog mig i hånden og sagde 

 ”kom her … nu går vi den her vej, 

– så skal du nok komme fri af din stress”.

 

Derfor besluttede jeg mig for at bygge videre på min terapeut-uddannelse og specialisere mig i stress.

Jeg ville være den stresscoach, jeg selv manglede.

 

– og den allerbedste stresscoach, du kan forestille dig.

Jeg valgte en uddannelse, hvor effekten af stresscoaching er videnskabeligt dokumenteret (den slags kan jeg nemlig godt lide).

Den er suppleret med et kursus i healingsmassage med stress i fokus. Så nu jeg er klædt virkelig godt på til at hjælpe dig.

Når du beder om min hjælp, vil jeg følges med dig hele vejen tilbage til den, du var, før du blev ramt af stress.

For du KOMMER tilbage – og i en klogere udgave!

 

Samtaleterapi og stresscoaching kan fint foregå online via nettet, hvis du ikke har mulighed for at møde op personligt. Du behøver så ikke have udgifter til transport, du kan tale med mig, selvom du bor langt væk. Derudover giver det dig mulighed for at sidde i trygge rammer hos dig selv.

Kunne du tænke dig min hjælp?

– så lad os tage en snak.

Kram
Connie

Book en gratis og uforpligtende samtale med mig her

Er du mere nysgerrig på min faglige baggrund:

Jeg er uddannet samtaleterapeut og healingsmassør fra Kilden i Valby. En uddannelse på 1000 timer, som er RAB-godkendt af Sundhedsstyrelsen. Jeg er således Registreret Alternativ Behandler.  Jeg har arbejdet som healingsmassør og samtaleterapeut, siden jeg startede uddannelsen i 2010. Jeg er desuden medlem af Foreningen af Healingsterapeuter

I starten af 2019 tog jeg både den videregående uddannelse på Kilden i Stresshåndtering og en yderlige uddannelse til stresscoach. Denne uddannelse er undersøgt videnskabeligt i studier, hvor effekten er sammenlignet med effekten af kognitiv terapi (psykologer), og stresscoach-metoden vinder med flere længder.

Ved siden af dette har jeg en stor passion for både Enneagrammet og Tarot.

I den øvrige del af mit liv har jeg en uddannelse til tolk og translatør i fransk. Jeg har arbejdet en række år som direktionssekretær i den finansielle branche, og så har jeg været selvstændig i 16 år inden for import og handel. I dag jobber jeg med digital marketing og salgssupport og nyder min fritid, hvor jeg har tid og mulighed for at udleve min mission med at hjælpe andre til et liv med mere overskud og glæde.

3 nemme tips til bedre søvn og mere overskud i en presset hverdag