Kontakt mig

Du er altid velkommen til at kontakte mig. For at jeg har de bedste forudsætninger for at hjælpe dig, så vil jeg bede dig udfylde nedenstående spørgsmål og booke en samtale med mig.

Kan du ikke de dage, jeg tilbyder gratis og uforpligtende samtaler, så send mig en sms på 3035 0952 med forslag til datoer. Så vender jeg tilbage.

Har du brug for at kontakte mig akut, er du altid velkommen til at kontakte mig på tlf. 3035 0952.
Tager jeg ikke telefonen, så læg en besked med dit navn og nummer og indtal gerne en kort besked. Jeg ringer tilbage så hurtigt som muligt.

Udfyld skemaet og book en gratis og uforpligtende samtale

3 + 15 =

Jeg kan på det varmeste anbefale enhver med stress at gå til Connie Jahn.

Jeg har tidligere prøvet en anden type stresscoach. En lidt mere traditionel coach, hvor det meste blot var samtaler og opfølgninger siddende i en sofa på et fremmed kontor. Noget hjalp men slet ikke i samme grad som ved Connies fremgangsmåde.

Mit forløb med Connie har været en blanding af samtaler og skriftlige overkommelige opgaver. Disse opgaver har fået mig til at reflektere samt overveje mine valg og konsekvenserne af dem. Det var små opgaver undervejs i forløbet, som arbejdede med mit inderste uden det føltes grænseoverskridende.

Connies empati og professionalisme skinner meget klart igennem, og jeg skylder hende stor tak for hjælpen. For første gang i flere år kan jeg klart se, hvordan og hvorfor jeg fik stress, og hvordan vejen fremad skal traves. Jeg har fået min egen værktøjskasse til stress og er mentalt bedre klædt på, end før jeg fik stress. Jeg er blevet meget bevidst om mine handlemønstre og føler mig væsentlig mindre sårbar.

Sluttelig kan jeg anbefale online-samtaler. Jeg var meget mere afslappet ved at sidde i mit eget hjem. Det var vigtigt for mig omkring noget så privat som tanker og følelser.

Ayoe

3 nemme tips fra Connie til mere ro og større overskud i din hverdag

3 tips til bedre søvn og mere overskud


Få de 3 nemme tips til
bedre søvn og mere overskud lige her.

Du får kun mails med inspiration og tilbud, der vil hjælpe dig til mere overskud.
Du kan altid afmelde dig
med et enkelt klik.

You have Successfully Subscribed!