Stresscoaching - forebyggelse og helbredelse

Stresscoaching med ConnieGår du rundt med symptomer på stress, eller er du så uheldig, at du er blevet sygemeldt med stress, så kan stresscoaching være en rigtig kærlig og omsorgs-fuld måde for dig til at slippe fri af stressen igen.

Det kan også være, du er i tvivl, om du er stresset.

Måske kan du eller dine nærmeste mærke, at du har ændret adfærd – at du

  • nemmere bliver irriteret,
  • har lettere til tårer 
  • har svært ved at sove om natten og måske tankemylder
  • føler dig udmattet – og trækker dig måske socialt
  • hjertebanken og hovedpine.

 Men du er ikke sikker på, at det er stress, der er årsagen. 

Du har måske i det hele taget svært ved at opfatte dig selv, som én, der har stress.

Sådan havde jeg det selv:

Nej da – Jeg er overhovedet ikke stresset 

jeg skal bare liiiige …

Det var mine sidste ord til min søde kollega en fredag, hvor der igen havde været pres på jobbet. Om lørdagen brød jeg fuldstændigt sammen – presset havde bygget sig op over for lang tid – og om mandagen blev jeg sygemeldt.

Derfor virker stresscoaching

Gennem min arbejdsgivers sygesikring blev jeg henvist til en psykolog. Der var ikke meget hjælp at hente. Jeg syntes bare, det var en generel snak om mit liv. Jeg følte ikke, der var noget, der var specielt møntet på at få mig stressfri.

Frustrationerne meldte sig, for jeg lærte ikke, hvad jeg selv kunne gøre for at komme fri af stressen. Efter tre gange sagde psykologen, at hun desværre ikke kunne hjælpe mig.

Men jeg blev ikke klogere på, hvad årsagerne til min stress var. Eller hvordan jeg fremover skulle styre uden om den, når jeg kom tilbage på jobbet.

Det er DET, stresscoaching kan.

Stresscoaching er din sikre vej til at slippe fri af stressen og finde årsagerne til din stress, så du kan blive klogere på dig selv og komme tilbage til et liv med overskud – og blive der.

Stresscoaching tilpasset dig og din situation

Når du kontakter mig i forbindelse med stress, starter vi altid med en kort afklarende samtale.

Det er nemlig vigtigt at kende din situation, så jeg har en bedre ide om, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig: 

–  Går du stadig på arbejde?

–  Er du stresset af jobsøgning?

–  Hvilke stress symptomer har du, og hvor slemme er de?

–  Er du måske sygemeldt med stress?

Med udgangspunkt i din situation, vil jeg foreslå et forløb. 

Det er oftest et  af to forløb, de fleste følger hos mig. Men har du brug for mere eller mindre, så tilretter vi det efter dine behov.

Forebyg stress

Dette forløb er til dig, der formår at tage stress i opløbet.

Hvis du har mange stress symptomer, men du er ikke sygemeldt, så kan et kort stresscoaching forløb, hvor du lærer stresshåndtering, det rigtige for dig.

Med et forebyg stress forløb kan du i trygge rammer få den hjælp, du har brug for, så du lære at få stress ud af din krop, genkende dine symptomer på stress og håndtere årsagerne til din stress.

Hvis du får brug for flere sessioner, end dem i forløbet, så finder vi ud af det. Jeg er der, lige så længe du har brug for mig.

Sygemeldt med stress

Hvis du er sygemeldt med stress, så er det vigtigere end nogensinde, at du får den rette hjælp og omsorg til at finde ud af stressen på en god måde.

Her får du det længere forløb, for her går jeg vejen med dig og sikrer, at vi tager tingene i dit tempo.

Du skal have stress ud af din krop, inden vi kan begynde at se på, hvad du kan gøre for at ændre din situation og dermed undgå stress igen.

Og du skal nok slippe fri af stressen.

Jeg vil  altid sikre mig, at du kommer helt ud på den anden side, og jeg slipper dig ikke, før du er klar til det.

Stresscoaching kombineret med healingsmassage

Healingsmassage er en fantastisk massageform, som fungerer rigtigt godt sammen med stresscoaching.

Gennem den intuitive og dybdegående massage bliver din krops energier dysset ned. Massagens langsomme og blide strøg virker i sig selv beroligende, og healingen forstærker følelsen. Det smitter af på din krop, som også bliver bragt ned i tempo. Allerede efter den første massage, vil du føle langt mere ro end før.

Du vil gennem massagen opleve omsorg og velvære, og det vil bidrage til din hurtigere heling.

Jeg anbefaler et langt stresscoaching forløb og kombinere det med 4 gange healingsmassage.

Er du i tvivl, hvad der vil være bedst for dig?

Du er meget velkommen til at kontakte mig via kontaktformularen eller sms. Så kan vi tage en kort uforpligtende snak, hvor du kan spørge ind til det, du er i tvivl om.

Nedenfor fortæller jeg mere om online stresscoaching, hvor du ikke behøver tage hjemmefra, men hvor vi mødes på computerskærmen. På den måde kan du sidde hvor som helst i verden og tale med mig.

Online stresscoaching vinder frem

Online stresscoaching med ConnieStresscoaching kan både foregå, ved at du møder fysisk op hos mig. Men du kan også vælgeat den foregår online via computeren.

Begge typer fungerer lige godt.

En fordel ved at vælge online stresscoaching er, at du ikke skal bruge tid på transport. Hvis tidspres eller det, at du skal ud blandt en masse mennesker, er stressfaktorer for dig, så kan det have stor betydning, at du ikke skal presses yderligere ved at skulle afsted hjemmefra.

En anden fordel er, at du kan blive i dine vante omgivelser. De fleste føler sig mere trygge i hjemlige omgivelser, og lige så snart vi har afsluttet vores session, så er du med det samme hjemme hos dig selv.

Online stresscoaching gør det desuden muligt at blive coachet af mig, uanset hvor du bor i landet .

Jeg kan på det varmeste anbefale enhver med stress at gå til Connie Jahn.

Jeg har tidligere prøvet en anden type stress-coach. En lidt mere traditionel coach, hvor det meste blot var samtaler og opfølgninger siddende i en sofa på et fremmed kontor. Noget hjalp men slet ikke i samme grad som ved Connies fremgangsmåde.

Connies empati og professionalisme skinner meget klart igennem, og jeg skylder hende stor tak for hjælpen. 

Sluttelig kan jeg anbefale online-samtaler.
Jeg var meget mere afslappet ved at sidde i mit eget hjem.
Det var vigtigt for mig omkring noget så privat som tanker og følelser.

Stresscoaching - Ayoes udtalelse
Ayoe
om stresscoaching

Online forløb i fællesskab med andre

Hvis du gerne vil følges med andre i samme situation som dig, så har jeg puttet min individuelle, personlige stresscoaching i et online forløb med tilhørende omsorgsfuld fællesskab, hvor du kan følges og finde støtte hos andre i samme situation.

En gang om ugen får du ny undervisning, som du kan se, når det passer dig. Undervejs i forløbet har du adgang til at stille spørgsmål til mig, og hver 2. uge har vi en “spørgetime”, hvor jeg svarer på de spørgsmål, der er kommet, eller hvor jeg fortæller om noget nyt inden for stress og forebyggelse af stress.

Er du i tvivl, hvad der passer bedst til dig?

Du er altid velkommen til at kontakte mig for at få 15 min. gratis og helt uforpligtende samtale, så du kan få min vinkel på, hvad jeg synes kunne være den bedste vej at gå for dig.

Skriv til mig i formularen herunder. Så finder vi et tidspunkt, hvor vi kan tale sammen:

Du er også velkommen til at kigge ind i det gratis fællesskab på Facebook her. En gruppe, hvor vi tager hånd om de første tegn på stress.

Modtag mit nyhedsbrev med inspiration og viden om stress og personlig udvikling.
Klik på linket herunder: