Stresscoaching

Går du rundt med symptomer på stress, eller er du så uheldig, at du er blevet sygemeldt med stress, så kan stresscoaching være en rigtig kærlig og omsorgs-fuld måde for dig til at slippe fri af stressen igen.

Det kan også være, du er i tvivl, om du er stresset.

Måske kan du eller dine nærmeste mærke, at du har ændret adfærd – at du

  • nemmere bliver irriteret,
  • har lettere til tårer eller måske
  • har svært ved at sove om natten og derfor er mere træt om dagen.

 Men du er ikke sikker på, at det er stress, der er årsagen. Du har måske i det hele taget svært ved at opfatte dig selv, som én, der har stress.

Sådan havde jeg det selv:

”Nej da … jeg er overhovedet ikke stresset,

jeg skal bare lige holde weekend,

så er jeg klar igen”

 

Det var mine sidste ord til min søde kollega en fredag, hvor der igen havde været pres på jobbet. Om lørdagen brød jeg fuldstændigt sammen – presset havde bygget sig op over for lang tid – og om mandagen blev jeg sygemeldt.

Derfor virker stresscoaching

Gennem min arbejdsgivers sygesikring blev jeg henvist til en psykolog. Der var ikke meget hjælp at hente. Jeg syntes bare, det var en generel snak om mit liv. Jeg følte ikke, der var noget, der var specielt møntet på at få mig stressfri.

Frustrationerne meldte sig, for jeg lærte ikke, hvad jeg selv kunne gøre for at komme hurtigere fri af stressen. Efter tre gange sagde psykologen, at hun ikke kunne hjælpe mig.

Jeg måtte bare vente på, at stressen forsvandt af sig selv.

Men jeg blev ikke klogere på, hvad årsagerne til min stress var. Eller hvordan jeg fremover skulle styre uden om den, når jeg kom tilbage på jobbet.

Det er DET, stresscoaching kan.

Stresscoaching er din sikre vej til at slippe fri af stressen og finde årsagerne til din stress, så du kan blive klogere på dig selv og komme tilbage til et liv med overskud – og blive der.

Stresscoaching tilpasset dig


Online stresscoaching med ConnieNår du kontakter mig i forbindelse med stresscoaching, vil jeg være interesseret i at vide, hvad din situation er: 

–  Går du stadig på arbejde?

–  Er du stresset af jobsøgning?

–  Hvilke stress symptomer har du, og hvor slemme er de?

–  Er du måske sygemeldt med stress?

Jeg har delt min stressbehandling op i et kort og et længere forløb, afhængig af hvor hårdt ramt du er.  Hvert forløb tilpasses selvfølgelig undervejs, så du får præcis den hjælp, DU har behov for, og som samtidig passer til netop dit liv.

Derudover kan du booke naturligvis booke enkelt sessioner, som primært bruges til at forebygge stress eller som opfølgning efter et af forløbene, hvis du ønsker det.

De to forløb er:

✽  Styr din stress

✽  Sygemeldt med stress

 

 

Styr din stress

Hvis du har mange stress symptomer, men du er ikke sygemeldt, så er et kort stresscoaching forløb, hvor du lærer stresshåndtering, det rigtige for dig.

Med et stresscoaching forløb kan du i trygge rammer få den hjælp, du har brug for, så du kan finde roen og overskuddet igen.

Jeg tager dig i hånden og hjælper dig med at finde den helt rette vej for dig – væk fra stress symptomerne og hen til et harmonisk liv i balance med dig selv.

Hvis du får brug for flere sessioner, end dem i forløbet, så finder vi ud af det. Jeg er der, lige så længe du har brug for mig. 

Sygemeldt med stress

Hvis du er sygemeldt med stress, så er det vigtigere end nogensinde, at du får den rette hjælp og omsorg til at finde ud af stressen på en god måde.

Da jeg selv blev sygemeldt, var min største frygt, om jeg nogensinde ville blive mig selv igen. Men bare rolig. Det skal du nok blive.

Det bedste for dig lige nu er, at jeg tager dig i hånden og følger dig hele vejen i et forløb, der er skræddersyet til dig.

Jeg vil sikre mig, at du kommer helt ud på den anden side, og jeg slipper dig ikke, før du er klar til det.

Er du i tvivl om, hvad du skal – så:

Book en gratis og uforpligtende samtale med mig her

Online stresscoaching er en succes

Stresscoaching kan både foregå hos mig, eller du kan vælge at den foregår online via pc.

Begge typer fungerer lige godt.

En fordel ved at vælge online stresscoaching er, at du ikke skal bruge tid på transport. Hvis tidspres er en stressfaktor for dig, så kan det have stor betydning.

En anden fordel er, at du kan blive i dine vante omgivelser.

Du er på hjemmebane. Og når vi er færdige med dagens session, så er du bare hjemme med det samme. Online stresscoaching gør det muligt at blive coachet af mig, uanset hvor i landet du bor.

Jeg kan på det varmeste anbefale enhver med stress at gå til Connie Jahn.

Jeg har tidligere prøvet en anden type stress-coach. En lidt mere traditionel coach, hvor det meste blot var samtaler og opfølgninger siddende i en sofa på et fremmed kontor. Noget hjalp men slet ikke i samme grad som ved Connies fremgangsmåde.

Connies empati og professionalisme skinner meget klart igennem, og jeg skylder hende stor tak for hjælpen. 

Sluttelig kan jeg anbefale online-samtaler. Jeg var meget mere afslappet ved at sidde i mit eget hjem. Det var vigtigt for mig omkring noget så privat som tanker og følelser.

Ayoe

 

Stresscoaching med healingsmassage

Healingsmassage er en fantastisk massageform, som fungerer rigtigt godt sammen med stresscoaching.

Gennem den intuitive og dybdegående massage bliver din krops energier dysset ned. Massagens langsomme og blide strøg virker i sig selv beroligende, og healingen forstærker følelsen. Det smitter af på din krop, som også bliver bragt ned i tempo. Allerede efter den første massage, vil du føle langt mere ro end før.

Du vil gennem massagen opleve omsorg og velvære, og det vil bidrage til din hurtigere heling.

Jeg anbefaler et langt stresscoaching forløb og kombinere det med 4 gange healingsmassage.

Er du i tvivl om, hvad der virker for dig?

Eller synes du ikke, at du har brug for et forløb – hverken kort eller langt, så er der andre muligheder.
Læs med nedenfor eller book en gratis og uforpligtende samtale med mig.

Book en gratis og uforpligtende samtale med mig her

Forebyg stress med OverskudsKlubben

Forebyg stress er for dig, der heldigvis ikke har alvorlig stress inde på livet endnu. Dog kan du godt mærke, at du er presset i hverdagen, og du har ikke helt det samme overskud, som du plejer.

Jeg vil her lære dig, hvordan du navigerer uden om stress i din hverdag.

”OverskudsKlubben” er et  gratis fællesskab på Facebook, som jeg vil glæde mig til at byde dig velkommen i. Her vil du møde andre, der ligesom dig ønsker at have et liv med bedre søvn, mere ro og større overskud.

Jeg er også selv med i gruppen, og vil guide dig og de andre i måder, du kan forebygge at en presset livsstil udvikler sig til egentlig stress.

OverskudsKlubben er ikke i gang endnu, så send mig gerne en mail på connie(at)conniejahn.dk, så skriver jeg til dig lige så snart den er klar.

Hvad er stresscoaching?

Stresscoaching er en hel specifik type omsorgsfuld og nærværende coaching, som i første omgang hjælper dig til at mindske din stress.

Ved at have dette primære fokus i begyndelsen af forløbet, vil du opleve, at mange af dine symptomer vil blive mindre, og du kan trække vejret lettere og få mere energi og overskud.

Når du er ved at have opbygget et vist overskud, så begynder vi på selve coachingdelen, som også er det, mange psykologer og andre terapeuter benytter (kognitiv terapi).

Det er så utroligt vigtigt først at have taget brodden af stressen, for terapi forudsætter, at du kan tænke kreativt og forestille dig ting i forhold til dit eget liv. Det kan du have svært ved, hvis din hjerne er lukket ned på grund af stress.

Når du er under mine vinger, bliver du guidet i hele forløbet. Det er uanset, om du har valgt et kort eller langt stresscoaching forløb.

Du vil ikke på noget tidspunkt blive udsat for noget, som du ikke kan overskue. Hele formålet med stresscoaching er at genskabe dit overskud og lære dig, hvordan du kan håndtere stress i din hverdag.

Undervejs i forløbet modtager du små doser af viden omkring stress. Den viden vil være med til at give dig en bedre forståelse af, hvad stress er – og hvad du kan gøre for at undgå at blive påvirket af den i fremtiden.

Stress er en naturlig del af vores liv. Vi vil slet ikke kunne leve uden.

Men du kan lære at undgå den stress, som er usund for dig.

Og det er DET, stresscoaching handler om.

Er du i tvivl om, hvad du skal – så:

Book en gratis og uforpligtende samtale med mig her