Healingsmassage

HealingsmassageHealingsmassage er en omsorgsfuld og dyb helkrops-massage – med blide og fordybende massagestrøg kombineret med healing, der afspænder både din krop og dit sind.

Healingsmassage er især kraftfuld, når det kombineres med  samtaleterapi eller stress behandling.

Først taler du om din udfordring og bruger dit hoved. Derefter får vi samtalen ned i kroppen gennem massagen.

Din krop ved godt, hvad der rører sig, og hvor der skal sættes ind, og det bliver et fint samarbejde mellem dit sind, din krop og mine hænder.

Gennem den dybdegående massage arbejder jeg med din krops energier.

Mine hænder "lytter" til din krop

Du kan opleve, at en smerte, du har gået med, pludselig forsvinder.

Det er fordi, du arbejder med årsagen til dine smerter – fremfor symptomerne.

Du kan også opleve at få en dyb erkendelse under massagen.Det kan være en følelsesmæssig forløsning, og nogle brikker falder på plads,
som du kan tage handling på bagefter.

Healingsmassage er især også god til at få dyb ro i en stresset krop. Den er virkelig velegnet til at tage stress i opløbet – der hvor du spørger dig selv – inden i dig selv – “har jeg stress”?

Ligesom den gør stor gavn, hvis du er sygemeldt med stress.

Min svimmelhed er væk. 

Jeg kom til dig for at give min krop et kram, fordi jeg havde været konstant svimmelhed og haft fysisk ubehag ved at fokusere på fx. en samtale eller opgave efter en coronavirus for halvanden måned siden.  

Mit hoved (særligt mine frontallapper) føles virkelig lindret og afspændt, og jeg er slet ikke svimmel eller sejlende her efter massagen.

Tusind tak for en virkelig lindrende massage. Det betyder alt.

Laila udtaler sig om healingsmassage

Laila
om healingsmassage

Derfor er healingsmassage et godt valg

Din krop bærer på erindringer om din historie og dine erfaringer. Alt, hvad du oplever, lagres i din krops hukommelse. Alt hvad du oplever, fra du er helt lille og til i dag. 

Hvis dit hoved (eller dit sind) bliver for belastet af dårlige oplevelser, kan det give sig udtryk i fysiske smerter. Det kan være smerter, der ikke  findes nogen umiddelbar årsag til.

Dit sind giver din krop tydelige signaler,
når noget er galt.

Desværre vælger mange alt for ofte at symptombehandle. Har vi ondt et sted – det kan være hovedpine, ondt i skulderen eller ryggen – så tager vi noget smertestillende medicin. Vi burde i stedet være mere nysgerrige på, hvad årsagen til smerterne er.

Det er her, at healingsmassage – i forening med samtalen – gør en forskel.  Massagen går ind og arbejder med din krops hukommelse.

Ja, jeg ved godt, at det lyder lidt alternativt,

og det er det også.

Men det virker – også selvom du ikke tror på det.

Tak for en fantastisk, intens og respektfuld massage.

Fra start til slut var jeg fuldstændig uden forstyrrende tanker eller uro i kroppen.
Efterfølgende har min krop føltes i total balance og ro.

Tak for en fantastisk behandling. Jeg kommer bestemt igen, og kan varmt
anbefale en healingsmassage hos dig til alle.

Lenes udtalelse om healingsmassage
Lene
om healingsmassage

Når du har bestilt din massage, modtager du en mail
med link til min kalender, så du selv kan booke din tid.

Til dig, der gerne vil vide mere ...

Når du kommer hos mig, vil vi starte med samtaleterapi eller stresscoaching, hvis du har booket en samtale i forbindelse med din massage.

Når du bagefter ligger på briksen med tæpper over dig, er klar til at modtage. Så vil du opleve, at massagen ikke er ens hele vejen rundt på kroppen  – eller ens fra gang til gang.

Den kan både være med blide, omsorgsfulde og fordybende massagestrøg, der virker dybt afspændende. Den kan også være mere kraftfuld, hvor der masseres dybt i kroppens muskler og væv.

Det afhænger af, hvad der fornemmes rigtigt i netop den situation.

Healing som en del af massagen

Du vil opleve, at healing også er en kraftfuld del af healingsmassagen. Det kan være healing både med mine hænder hvilende på din krop. Eller det kan være healing, hvor mine hænder holdes lidt uden for din krop.

Det eneste fokus, du skal have under massagen, er at modtage.

Modtage uden at skulle give noget igen.

Sådan får du det maksimale ud af healingsmassagen.

Healingsmassage giver ro i hoved og krop

Du vil opleve, at der kommer mere ro på både din krop og dine tanker. Det er i sig selv livgivende og kan bruges til at stresse af.

Der skabes mulighed for, at du får en dybere kontakt til din krop.

Dermed får du også en bedre kontakt til dine krops signaler. Det betyder, at du fremover hurtigere vil kunne reagere på dem, inden de bliver til smerter.

Din krops signaler kan også være små tegn på stress.

Bliver du bedre til at registrere dem, så bliver du også bedre til at forebygge stress.

Healingsmassage som velværemassage

Healingsmassagen kan også være det sted, hvor du vælger at forkæle dig selv.

Det kan være dit rum til fordybelse og nærvær med dig selv. Din mulighed for at finde ro og få en pause fra hverdagens krav, så du får overskud til at møde din hverdag igen.

Det eneste, du skal, er at modtage. Der stilles ingen krav til dig om at præstere eller leve op til noget.

Healingsmassage - helt praktisk

To healingsmassager er sjældent ens.

Healingsmassage er en intuitiv massage, hvor jeg fornemmer, hvad din krop og du har brug for lige nu. Det er ganske naturligt, at den ikke har brug for det samme to gange i træk.

Trods dette er der alligevel en form for rækkefølge i massagen. Det, jeg beskriver nedenfor, er den helt grundlæggende rækkefølge. Men da det er en intuitiv massage, så er det ikke altid den rækkefølge, der bliver brugt.

Ved samtalens afslutning forlader jeg rummet. Du klæder dig af og lægger dig på ryggen på briksen iført trusser/underbukser. Der er både et lagen og tæpper, du kan tage over dig. Din krop vil være tildækket under hele massagen. Dog undtaget den del af kroppen, jeg er i gang med at massere.

Kroppen 360 grader rundt

Jeg vil nu tage dig med rundt på kroppen, så du får en fornemmelse af, hvordan selve massagen foregår.

Massagen begynder ved ben, fødder og tæer. Herefter vender du dig om på maven.

Så kommer turen til balder (her aftaler vi, om det er uden på tæppet eller på huden). Derefter lænd, ryg og nakke, og langsomt vender du dig om på ryggen igen.

Nu bliver det øverste af brystkassen masseret. Det efterfølges af arme, hænder og fingre. Turen kommer nu til maven, og der sluttes af med ansigt og hovedbund.

Jeg dæmper dine energier, så du bliver forberedt på at møde verden igen.

Du får nu lov at ligge lidt og slappe af. Imens går jeg ud og vasker mandelolien af mine hænder. Når jeg kommer tilbage, kalder jeg dig blidt tilbage til virkeligheden. Vi får en kort afsluttende snak om, hvad du eventuelt har oplevet under massagen.

Søger du massage Tølløse, eller massage Holbæk, eller er du på udkig efter en omsorgsfuld massage på Vestsjælland, så er du altid velkommen her.

Når du har bestilt din massage, modtager du en mail
med link til min kalender, så du selv kan booke din tid.

Bor du langt fra mig, så kan du her finde en oversigt over healingsmassører i Danmark og Norden.