Vælg en side

Healingsmassage

Healingsmassage er en omsorgsfuld og dyb helkropsmassage – med blide og fordybende massagestrøg kombineret med healing, der afspænder både din krop og dit sind.

Når du kommer hos mig, vil vi starte med samtaleterapi eller stresscoaching, hvis du har booket en sådan i forbindelse med din healingsmassage.

Under alle omstændigheder vil vi altid tage os en kort snak, så jeg kan få information om, hvorfor du er kommet for at modtage healingsmassage hos mig. Den viden kan jeg så tage med ind i massagen.

Når du bagefter ligger på briksen med tæpper over dig, så vil du opleve, at massagen kan være meget forskellig.

Den kan både være med blide, omsorgsfulde og fordybende massagestrøg, der virker dybt afspændende. Og den kan være mere kraftfuld, hvor der masseres dybt i kroppens muskler og væv.

Det afhænger af, hvad der fornemmes rigtigt i netop den situation.

Du vil opleve, at healing også er en kraftfuld del af healingsmassagen. Det kan være healing både med mine hænder hvilende på din krop, og det kan være healing, hvor mine hænder holdes uden for din krop.

Det eneste fokus, du skal have under massagen, er at modtage. Modtage al den gode energi, der strømmer gennem mine hænder og til din krop.

Du skal forsøge at være helt afslappet og nyde massagen så meget som muligt, – lade dig falde hen, uden dog at falde helt i søvn.

Det er ikke sikkert, du bemærker, hvad der præcist foregår, hvis du er tilstrækkeligt afslappet. Så vil din krop og dit sind blot tage imod, og du vil her få det maksimale ud af healingsmassagen.

Her booker du din healingsmassage eller købe en enkelt session:

Her kan du købe klippekort til 3 sessioner og få det lidt billigere.
Bagefter booker du tid i kalenderen.

Hvorfor healingsmassage?

Din krop bærer på erindringer om din historie og dine erfaringer. Alt, hvad du oplever, lagres i din krops hukommelse.

Hvis dit hoved (eller dit sind) bliver for overbelastet af dårlige oplevelser, så kan det give sig udtryk i fysiske smerter, der måske ikke kan findes nogen umiddelbar årsag til.

Din hjerne vil give din krop et tydeligt signal om, at der er noget galt.

Desværre vælger mange alt for ofte at symptombehandle.

Har vi ondt et sted – det kan være hovedpine, ondt i skulderen, ryggen eller andet, så tager vi noget smertestillende medicin.

Vi behandler smerten, hvor vi i stedet burde vi være mere nysgerrige på, hvad årsagen til smerterne er.

Det er her, at healingsmassage har sin berettigelse og gør en forskel.

Massagen går ind og arbejder med din krops hukommelse. Og ja, jeg ved godt, at det kan lyde lidt alternativt – og det er det også!

Men ikke desto mindre, så virker det!

– også selvom du ikke tror på det!

Healingsmassage – samarbejdet mellem krop og sind

Gennem den dybdegående massage arbejder jeg med din krops energier.

Mine hænder “lytter” til din krops signaler.

Din krop ved godt, hvad der rører sig, og hvor der skal sættes ind, og det bliver et fint samarbejde mellem dit sind, din krop og mine hænder.

Healingsmassage er især kraftfuld, når det kombineres med forudgående samtaleterapi eller stresscoaching.

Under samtalen/coachingen arbejder du tankemæssigt med din udfordring/problematik, og bagefter arbejder vi så samtalen ned i din krop og får løst op for de steder i kroppen, hvor spændingerne sidder.

Du kan opleve, at en smerte, du har gået med i lang tid, pludselig forsvinder. Det er fordi, du arbejder med årsagen til dine smerter – fremfor symptomerne.

Du kan også opleve at få en dyb erkendelse under healingsmassagen, hvor det vil være en følelsesmæssig forløsning, du oplever, og nogle brikker falder på plads, som du bagefter kan tage handling på.

 

Healingsmassage giver ro i både krop og hoved

Du vil opleve, at der kommer mere ro på både din krop og dine tanker, hvilket i sig selv er livgivende og afstressende.

Der skabes mulighed for, at du får en dybere kontakt til din krop. Dermed får du også en bedre kontakt til dine krops signaler.

Ved at få bedre kontakt til din krops små signaler, så vil du fremover hurtigere kunne reagere på dem, inden de bliver til smerter.

Din krops signaler kan også være små stresssignaler, og når du kan fange dem, så bliver du også bedre til at navigere uden om stress.

Healingsmassagen kan også være det sted, hvor du vælger at forkæle dig selv. Det kan være dit rum til fordybelse og nærvær med dig selv. Din mulighed for at finde ro og få en pause fra hverdagens krav, så du får overskud til at møde din hverdag igen.

Det eneste, du skal, er at modtage – der stilles ingen krav til dig om at præstere eller leve op til noget – og jeg støtter dig gennem hele massagen.

Healingsmassagen – helt praktisk

To healingsmassager er sjældent ens. Da healingsmassage er en intuitiv massage, hvor jeg fornemmer, hvad din krop og du har brug for lige nu, så er det ganske naturligt, at den sjældent har brug for det samme to gange i træk.

Trods dette er der alligevel en form for struktur i massagen. Det, jeg beskriver i det følgende, er den helt grundlæggende struktur.

Det kan være, at det kun er ved den første healingsmassage, at du kommer til at opleve den.

Ved samtalens afslutning forlader jeg rummet, hvorefter du klæder dig af og lægger dig på ryggen på briksen iført trusser/underbukser. Der er både et lagen og tæpper, du kan tage over dig.

Din krop vil være tildækket under hele massagen, med undtagelse af den del af kroppen, jeg er i gang med at massere.

Massagen begynder ved ben, fødder og tæer, hvorefter du vender dig om på maven.

Så kommer turen til balder (her aftaler vi, om det er uden på tæppet eller på huden), lænd, ryg og nakke, og langsomt vender du dig om på ryggen igen.

Nu bliver det øverste af brystkassen masseret efterfulgt af arme, hænder og fingre, hvorefter turen kommer til maven, og der sluttes af med ansigt og hovedbund.

Du får nu lov at ligge lidt, mens jeg går ud og vasker mandelolien af mine hænder. Når jeg kommer tilbage, kalder jeg dig blidt tilbage, og vi får en afsluttende snak om, hvad du kan have oplevet under massagen.

Her booker du din healingsmassage eller købe en enkelt session:

Her kan du købe klippekort til 3 sessioner og få det lidt billigere.
Bagefter booker du tid i kalenderen.

Afhængig af, hvor du bor i landet, så vil du kunne komme til mig, hvis du søger massage Tølløse eller eller massage Holbæk.

Er du i tvivl, om healingsmassage vil gøre noget godt for dig, så er du altid velkommen til at kontakte mig til en gratis og uforpligtende samtale.

Book en gratis og uforpligtende samtale med mig her

Tak for en fantastisk, intens og respektfuld healingsmassage.
...

Tak for en fantastisk behandling, jeg kommer bestemt igen og kan varmt anbefale en healingsmassage hos dig til alle.

Lene

Jeg kan på det varmeste anbefale enhver med stress at gå til Connie Jahn.

Jeg har tidligere prøvet en anden type stresscoach. ... Noget hjalp men slet ikke i samme grad som ved Connies fremgangsmåde.

Connies empati og professionalisme skinner meget klart igennem, og jeg skylder hende stor tak for hjælpen. For første gang i flere år kan jeg klart se, hvordan og hvorfor jeg fik stress, og hvordan vejen fremad skal traves.

Læs det hele her...

Ayoe

KONTAKT MIG

conniejahn.dk

Herluf Trolles Parken 23
4340 Tølløse

Telefon: 3035 0952
Mail: connie@conniejahn.dk

OM CONNIEJAHN.DK

Jeg hedder Connie, og jeg ønsker at hjælpe dig med at få glæde og overskud tilbage i dit liv.

Jeg har specialiseret mig i at hjælpe dig, der er stresset, så du kan få overskud i dit liv igen.

Du vil modtage den hjælp, du har brug for - og ikke kun den, du er berettiget til.

Skal vi tage en snak?