Massage Holbæk

Massage Holbæk - massage VestsjællandSøger du massage Holbæk?

Så har du fundet det!

Jeg kan tilbyde dig flere former for massage afhængigt af dine ønsker eller den udfordring, du står med.

Du har mulighed for at modtage 

Kommer du fra oplandet omkring Holbæk og søger  massage Vestsjælland, massage Jyderup –  eller massage Tølløse, så er du naturligvis også hjerteligt velkommen.

Massage Holbæk - priser pr. 20. februar 2023

Medbring 2 lagner og 1 håndklæde til kropsmassager – eller lej dem af mig for 30 kr.

Klik på massagen/behandlingen, du ønsker i oversigten
– og gå direkte til booking.

Når du har betalt massagen, modtager du en mail med link til min kalender.
Så kan du selv booke den tid, der passer dig bedst.

Du kan også sende SMS på 3035 0952 eller maile på connie@conniejahn.dk og aftale tid.
Her betaler du halvdelen af massagen forud og resten efter behandling.

Klippekort på 5 gange får du 10% rabat.

Klippekort på 12 gange får du 20% rabat. 

Læs mere om de forskellige typer massage:


Healingsmassage Holbæk

Når du modtager healingsmassage, modtager du en dybdegående helkropsmassage, som er helt fantastisk. Massagen er en mere holistisk form for massage, som går i dybden i din krop og løsner for de psykiske og følelsesmæssige spænder, du måtte gå rundt med, og som giver sig udtryk i fysiske smerter.

Healingsmassagen ser krop og sind som et hele. Mine hænder arbejder med energierne i din krop, og den er derfor også virkelig virkningsfuld i forbindelse med stress, uro i kroppen, søvnbesvær, sorg, ADHD og mange andre udfordringer, hvor din krop er i uro. 

Det kan også være, at du oplever fysiske smerter, som en fysirurgisk massør ikke kan afhjælpe. Her kan healing massagen gennem de healende strøg gå dybere ind i din krop end blot de smerter, du har i muskler og sener. Den går helt ind og arbejder med de følelsesmæssige og mentale årsager til dine smerter.

Healingsmassage varer ca. 75 min.

Ved køb af klippekort på 5 behandlinger får du 10% rabat. Kontakt mig på mail connie@conniejahn.dk.

Min svimmelhed er væk 

Jeg kom til dig for at give min krop et kram, fordi jeg havde været konstant svimmelhed og haft fysisk ubehag ved at fokusere på fx. en samtale eller opgave efter en coronavirus for halvanden måned siden.  

Mit hoved (særligt mine frontallapper) føles virkelig lindret og afspændt, og jeg er slet ikke svimmel eller sejlende her efter massagen.

Tusind tak for en virkelig lindrende massage. Det betyder alt.

Laila udtaler sig om healingsmassage

Laila
om healingsmassage


Hotstone massage Holbæk

Som noget nyt kan du nu også få hotstone massage i Holbæk.

Hotstone massage er formidabelt til dig, der har muskelspændinger og virkelig trænger til at blive æltet godt igennem. Når jeg masserer din krop med de varme sten, trænger varmen fra stenene dybt i dine muskler og løsner for spændingerne på en måde, som det ikke er muligt at gøre med tryk med fingre og hænder.

Massagen er en blanding af lange blide strøg, som virker beroligende på din krop og strøg med mere tryk på, som arbejder i dybden og løsner spændingerne i dine muskler og bindevæv.

Hotstone massage varer ca. 75 min.

Ved køb af klippekort på 5 behandlinger får du 10% rabat. Kontakt mig på mail connie@conniejahn.dk. 

Massage mod stress bringer ro i din krop

Massage mod stress

Massage mod stress er specielt udviklet til dig, der er på vej til at få stress og kan mærke sitren eller uro i kroppen – eller til dig, der er sygemeldt med stress.

Når du modtager denne form for massage skyder du genvej væk fra stressen.

Massagen hjælper din krop til ro, og den sender så signaler til din hjerne om, at der ikke længere er noget at være stresset over – og på den måde afhjælpes din stress.

For at have god effekt skal du regne med flere massager. Det er ikke nogen mirakelkur eller quick fix, som kan få din stress til at gå væk ved at knipse med fingrene. Derfor er det godt at kombinere massage mod stress med stress behandling, så du også 360 graders hjælp til at få has på din stress.

Massage mod stress varer 55 min.

Ved køb af klippekort på 5 behandlinger får du 10% rabat. Kontakt mig på mail connie@conniejahn.dk.

Massage Holbæk, Massage Tølløse, Massage Vestsjælland og massage Jyderup
Billedet er fra dengang, hvor jeg boede på en anden adresse.

Ansigtsbehandling med
Gua Sha ansigtsmassage


Ansigtsbehandling Holbæk med Gua Sha ansigtsmassage

I denne ansigtsbehandling i Holbæk bliver dit ansigt renset af, du få en påført en dybderensende ansigtsgel, øjencreme, ansigtsserum og en lækker ansigtscreme til sidst.

Undervejs modtager du gua sha ansigtsmassage. Det er en årtusinde gammel kinesisk tradition, som er en naturlig og meget effektiv form for ansigtsmassage, der arbejder med bindevævet og lymfedrænage, så ansigtets naturlige helingsprocesser kickstartes.

Gua sha massage virker mod bl.a. rynker og slap hud, og ved at sætte gang i ansigtets egne processer, så er det en naturlig tilgang til ansigtsløft, og du kan derfor glemme alt om botox. Mens den dybderensende ansigtsgel virker, modtager du en lækker blid nakkemassage.

Ansigtsbehandling Holbæk med økologiske ansigtsprodukter fra Munkholm og gua sha ansigtsmassage varer 55 min. 

Ønsker du kun gua sha massage, så kan du få den som en 25 min. massage.

Afspændende massage / wellness massage

Afspændende massage eller wellness massage

Du kan også vælge en afspændingsmassage eller wellness massage.

Som udgangspunkt kommer jeg under massagen rundt på hele kroppen, men det vil her være muligt at lægge specielt fokus på et område, der driller dig. Det kan for eksempel være ryggen, nakken, benene eller armene.

I disse massager healer jeg ikke, og rent oplevelsesmæssigt vil afspændingsmassagen være en mere fysisk massage, hvor jeg godt kan dykke ned og løsne muskelspænding. Dog er det ikke en fysiurgisk massage.

Wellness massagen vil til gengæld være mere blid og egne sig godt til personer med fibromyalgi.

Disse massager har en varighed af ca. 55 min. 

Betaling og booking


Betaling og booking online

Du kan både betale og booke online ved at følge linkene her på siden. Når du har betalt for behandlingen (eller klippekortet), så modtager du en mail med et link til min kalender. Her kan du i ro og fred booke tid til din massage.

Du kan vælge 2 klippekort:

  • 5 massager giver 10% rabat
  • 12 massager giver 20% rabat.

Du kan vælge frit mellem massagerne i samme prisgruppe. Så køber du f.eks. klippekort til massager til en pris af 550 kr., så kan du frit vælge om du ønsker massage mod stress den ene gang og ansigtsbehandling den næste gang – bare jeg ved det på forhånd. 

Og på samme måde kan du fri vælge mellem healingsmassage og hot stone massage, hvis du køber klippekort i den priskategori. 

Ønsker du at betale første gang, du kommer til massage, skal jeg bede dig indbetale det halve af første massage på forhånd (gebyr ved evt. udeblivelse). Der aftaler vi også tidspunkt for massagen. Det er primært tirsdag og fredage, der er sat af til massager og behandlinger i min kalender.

Er du i tvivl om noget, så skriv til mig på connie@conniejahn.dk eller ring på 3035 0952.


Nemt at komme til massage Holbæk

Det er nemt at komme til massage i Holbæk. Adressen er Hesseløvej 8, 1. tv., 4300 Holbæk.

Kommer du i bil, kan du parkere på vejen. Det er gratis.

Kommer du med det offentlige, går bus nr. 501a eller 502 nærmest lige til døren. Stoppestedet for rute 501a hedder: Hesseløvej (Anders Larsensvej) og for rute 502: Bakkekammen (Munkholmvej).

For en god ordens skyld vil jeg her nævne, at jeg ikke yder nogen form for massage med sexuelle undertoner.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig på connie@conniejahn.dk eller telefon 30350952.


Massage Vestsjælland

Uanset hvor du kommer fra på Vestsjælland, så er du naturligvis velkommen til at kontakte mig for massage. Det kan være, at du pendler mellem job i København og dit hjem, og så vil det være meget nemt at lægge vejen forbi Holbæk.


Massage Tølløse eller massage Jyderup

Bor du i en af nabobyerne til Holbæk og søger massage Tølløse eller massage Jyderup, så er der ikke særligt langt til Holbæk, hvor jeg gerne skaber tid til dig i kalenderen.