Helkropsmassage
- fra hovedbund til tåspids

Helkropsmassage - blid og omsorgsfuld massageKunne du  tænke dig en omsorgsfuld helkropsmassage?

Så er du kommet til rette sted.

Helkropsmassagen er noget af det mest lækre i denne verden. Når du lægger dig på briksen – velvidende at de næste mange minutter skal du bare modtage en dyb og afslappende helkropsmassage.

Uden at skulle andet end bare at modtage og nyde.

Vil du gerne opleve det?

Så har du her muligheden for at modtage nok  verdens bedste helkropsmassage, nemlig:  Healingsmassagen.

Rent geografisk tilbydes du massage Holbæk.

Helkropsmassage - 2 varianter

Helkropsmassagen – som du enten kan vælge at få som en healingsmassage eller en wellness massage. 

Healingsmassage er fantastisk i rigtigt mange sammenhænge. Den er især velegnet i forbindelse med stress behandling, hvor de langsomme strøg giver dig en dyb ro i både krop og hoved. 

På denne måde får du hurtigere skabt kontakt til din krop og tæmmet din sitren i kroppen og dit tankemylder.

Som healingmassage

Hvis du bruger helkropsmassagen som healingsmassage,  kan du også bruge massagen til at etablere forbindelse mellem dit hoved og krop i forbindelse med samtaleterapi. 

Når du kombinerer healingsmassagen med samtale, så vil du først arbejde med din udfordring eller problematik samtalen, hvorefter du kan forløse den kropsligt gennem massagen. 

Der kan du opleve dybe erkendelser, som kan bringe dig videre i dit arbejde med dig selv. Det kan også være, at du “blot” oplever dejlig afslapning – men det er heller ikke dårligt.

Som wellness massage

Du kan også vælge helkropsmassagen som en wellness massage. Her er der i højere grad tale om afspænding og afslapning.

Når du vælger wellness massagen, så er massagen ikke holistisk, som den er ved healingsmassagen. Her er der mere fokus på den fysiske kontakt og den fysiske afslapning. 

Massagen er selvsagt uden ‘healing’-elementet, og derfor er denne massageform også tidsmæssigt kortere.

Blid massage

Uanset om du vælger din helkropsmassage som en healingsmassage eller en wellness massage, så er der tale om en meget blid massage i begge tilfælde.

Ind imellem kommer klienter til mig og ønsker en massage med forventning om, at det skal gøre ondt for at gøre godt. Men det behøver slet ikke gøre ondt.

Men ønsker du en massage, hvor jeg virkelig tager fat, så er det nærmere en afspændende massage, du skal have eller en delkropsmassage, hvor du får massage på en mindre del af kroppen – som f.eks. en nakkemassage.

Helkropsmassagen er som et varmt favntag.

Den ultimative helkropsmassage

Helkropsmassage indeholder alt det, der skal til. Alle dele af din krop bliver berørt (undtaget bryst og køn). Fingre, tæer, øreflipper og hårbund er nogle af yderpunkterne.

Læg dig på briksen og luk øjnene. 

Du får et lagen og et eller to tæpper over dig, så du ligger varmt og godt.

Du skal nu bare slappe af – døse hen – og tage imod uden at skulle give noget tilbage.

Dette er din tid – din pause. Her kan du nyde – uden at skulle yde, uden forventninger til dig. Det er dig, der er i fokus.

Helkropsmassage i hyggelige omgivelser

Helkropsmassage kommer hele vejen rundt

Vi starter med …

Benene ...

De lange blide massagestrøg starter ved højre lår, går ned ad benet til fødderne, helt ud til hver enkelt tå. Hvornår har du sidst fået masseret hver enkelt af dine 10 tæer – blidt og nænsomt? 

Nej vel, det er ikke ret tit, at det sker. Men det bliver de her hos mig.

Allerede her kan du så småt begynde at døse lidt væk … ind i en lidt meditativ tilstand, hvor du åbner dig for mine healende hænder.

Jeg fortsætter med dit venstre ben, som får samme omsorgsfulde behandling.

Ryg og nakke ...

Du vender dig om på maven. Jeg skal nok sige til, så du kan slappe af og ikke ligge og holde øje med, hvornår det er tid.

Jeg sørger for, at tæppet ligger varmt over dig, og massagen fortsætter nu på dine balder. Enten foregår det med tryk uden på tæppet, eller hvis vi har aftalt det, så trækker jeg lidt ned i dine trusser og giver massage på huden.

Herefter flyttes fokus til din ryg, hvor jeg kommer rundt på hver kvadratcentimeter på din ryg og din nakke. Det kan både være massage, lange blide strøg eller healende hænder – alt afhængigt af, hvad din krop har behov for.

Hvis du falder i søvn, så vækker jeg dig blidt, for massagen virker bedst, hvis du lige ligger i kanten af søvnen, så du stadig er bevidst.

Men kan jeg ikke vække dig, så får du lov at sove, for healingsmassagen virker også, selvom du sover.

Bryst, arme og mave ...

Hvis du ER faldet i søvn, så vækker jeg dig blidt nu, for du skal ligge på ryggen igen. Ikke så snart har du lagt dig på ryggen, før du – sikkert helt af dig selv – falder lidt hen igen

Jeg lægger nu hænderne på det øverste af din brystkasse … healer, stryger, masserer.

Dine arme bliver masseret, på alle sider – helt ned til hver enkelt finger. Herefter den nederste del af brystkassen og maven.

Ansigt og hovedbund ...

Til sidst masserer jeg alle de små fordybninger rundt i hele dit ansigt – langsomt og blidt.

Videre op i din hovedbund, hvorefter jeg afslutter massagen med hele samlende strøg – over din krop, for at samle dig og gøre dig klar til at møde verden igen.

Efter massagen får du lov at ligge og slappe af, mens jeg går ud og vasker olien af hænderne. Når jeg kommer tilbage får vi en lille afsluttende snak om massagen, og hvad du tager med derfra.

Helkropsmassage - også som velværemassage

Hvad tænker du efter at have læst beskrivelsen ovenfor?

Er det også, hvad du forstår ved en helkropsmassage?

En helkropsmassage som healingsmassage varer enten 5 kvarter eller 1½ time. 

Du kan også modtage en helkropsmassage uden healing. Så er det en ren velvære massage, hvilket også er rigtigt lækkert. Den vil vare lige knap en time.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Massage Ringsted

Massage Sorø

Massage Hvalsø