Priser og info om afbud

Priser stresscoaching og healingsmassageEr du nysgerrig på priser, så får her et overblik over de forskellige muligheder, der er for at sammensætte netop den hjælp, du har brug for.

Du får også information om eventuelle rabatter længere nede, hvis du er studerende, arbejdsløs, (førtids-)pensionist eller på anden måde har lav indtægt. 

Nederst kan du læse, hvordan du melder afbud, hvis du skulle blive forhindret.

Husk at du altid er velkommen til at kontakte mig, hvis du har brug for en kort samtale for at finde ud af, hvilken hjælp, der vil være den bedste for dig. Udfyld kontakt-formularen længere nede.

Skriv et par forslag her til datoer for, hvornår du kunne tænke dig en samtale eller en massage:

Priser på klippekort og forløb

Dine sessioner kan du bruge både til samtaleterapi, eller personlig udvikling,  stresscoaching eller stress behandling.  

Healingsmassage kan du booke pr. enkeltsession, hvis du blot ønsker at prøve det.

Du vil i de fleste tilfælde blive hjulpet bedst, hvis du er i en form for forløb hos mig. Uanset om vi taler stresscoaching eller samtaleterapi.

Her vil der være mulighed for at arbejde over en længere periode med din stress eller din personlige udvikling.

Fordelen er, at du vil have mulighed for at øve dig mellem vores samtaler. På den måde kan vi følge op på, hvordan det går, og du er samtidig sikker på, at du vil komme til at gennemgå en udvikling over tid.

Priserne på forløb, når det gælder stresscoaching og samtaleterapi fremgår ovenfor. Hvis du ønsker et klippekort til healingsmassage, så er der et klippekort på 5 gange, hvor du får 10% rabat ved samlet betaling.

Rabat, hvis du har lav indtægt

Er du pensionist, arbejdsløs, studerende eller har anden lav indtægt, får du prisen reduceret med 25% ved fremvisning af dokumentation. 

Denne rabat kan ikke kombineres med andre tilbud.

Afbud

Afbud skal ske online senest 24 timer inden aftalt tid på sms på 3035 0952 eller mail connie(at)conniejahn.dk. Du kan også gøre det i formularen nedenfor. Husk at angive tidspunkt for vores aftale.

Ved senere aflysning hæfter du for sessionen.

Modtag mit nyhedsbrev med inspiration og viden om stress og personlig udvikling.
Klik på linket herunder: