Massage Holbæk

Massage Holbæk - massage VestsjællandSøger du massage Holbæk? 

Så har du fundet det!

Jeg kan tilbyde dig flere forskellige former for massage afhængigt af, hvilken udfordring du står med.

Du har mulighed for at modtage 

  • healingsmassage 
  • hotstone massage
  • afspændingsmassage eller wellnessmassage
  • rygmassage, nakkemassage eller ansigtsmassage.
Kommer du fra oplandet omkring Holbæk og søger  massage Vestsjælland, massage Jyderup –  eller massage Tølløse, så er du hjerteligt velkommen. 

Healingsmassage er
blid og omsorgsfuld 


Dybdegående healingsmassage Holbæk

Når du modtager healingsmassage, modtager du en dybdegående massage, som er helt fantastisk. Massagen er en mere holistisk form for massage, som går i dybden i din krop og løsner for de psykiske og følelsesmæssige spænder, du måtte gå rundt med, og som giver sig udtryk i fysiske smerter.

Healingsmassagen ser krop og sind som et hele, og den er derfor også virkelig virkningsfuld i forbindelse med stress, uro i kroppen, søvnbesvær, sorg, ADHD og mange andre udfordringer, hvor din krop er i uro. Massagen bringer din krop og dit sind i balance, og din ubevidste opmærksomhed bringes ned i kroppen, så den falder til ro. 

Det kan også være, at du oplever fysiske smerter, som en fysirurgisk massør ikke kan afhjælpe. Her kan healing massagen gennem de healende strøg gå dybere ind i din krop end blot de smerter, du har i muskler og sener. Den går helt ind og arbejder med de følelsesmæssige og mentale årsager til dine smerter. 

Healingsmassage forløser hjælpe dig til, også at få det bedre på den lange bane, så du får mere overskud og kan være mere nærværende for din familie og venner.

Healingmassagen varer ca. 80 minutter incl. omklædning, og jeg stiller lagner og håndklæder til rådighed. Bestil din healingsmassage via linket herunder, og kontakt mig derefter på connie @ conniejahn.dk, så vi kan aftale et tidspunkt.

Hotstone massage kommer
i dybden på en omsorgsfuld måde

Hotstone massage Holbæk

Hotstone massage er en anden type dybdegående massage, som også arbejder i dybden på din krop. Nogle af de varme sten bliver ved massagens start lagt i en række langs din rygsøjle, hvor de aktiverer dine chakrer. 

Under massagen bevæges andre varme sten både i lette strøg henover din krop, ligesom du bliver masseret med dem. Din krop bliver gennemvarmet af stenene, og du kan opleve en udrensning af din krop, da hele lymfesystemet sættes i gang.

Det siges, at massage med hotstones har en effekt, der er 10x så stor som almindelige strøg og tryk med hænderne, da stenenes varme hjælper til.

Hotstone massage Holbæk foregår også i Wellnesshuset på CampOne i Holbæk. Den varer ca. 80 minutter incl. omklædning, og jeg stiller lagner og håndklæder til rådighed.  Bestil din hotstone massage herunder og kontakt mig derefter på connie @ conniejahn.dk og aftal tid.

Massage Holbæk, Massage Tølløse, Massage Vestsjælland og massage Jyderup
Billedet er fra dengang, hvor jeg havde massage på min hjemmeadresse.

Afspændingsmassage eller wellness massage

Du kan også vælge at modtage en afspændingsmassage eller wellness massage af knap en times varighed.

Som udgangspunkt kommer jeg under massagen rundt på hele kroppen, men det vil her være muligt at lægge specielt fokus på et område, der driller dig. Det kan for eksempel være ryggen, nakken, benene eller armene.

Forskellen på denne type massage og healingsmassagen er, at jeg her ikke anvender healing. Rent oplevelsesmæssigt vil afspændingsmassagen være en mere fysisk massage, hvor wellness massagen vil være mere blid – dog uden healing.

Disse massager har en varighed af ca. 55 min. incl. omklædning, og jeg stiller naturligvis lagner og håndklæder til rådighed. Klik på linket og bestil din massage. Kontakt mig herefter på connie @ conniejahn.dk, så vi kan aftale tid.


Ansigtsmassage, nakkemassage eller rygmassage

Det kan også være, at du ønsker en massage, der begrænser sig til en del af din krop – og det har du naturligvis også mulighed for.

Du vil have mulighed for at vælge mellem en eller flere af nedenstående:

Denne type massage vil vare 25 minutter incl. omklædning. Du kan naturligvis også kombinere f.eks. ansigts- og nakkemassage.

Bestil din massage herunder og kontakt mig på connie @ conniejahn.dk, så vi kan aftale tid.


Når du har betalt din massage online

Når du har bestilt og betalt din massage ved at klikke på links her på siden, så modtager du en bekræftende mail. 

Den mail må du gerne besvare med forslag til, hvornår det passer dig at modtage massagen. Skriv gerne dit telefonnummer også. 

Du må gerne skrive foretrukne dage og foretrukne tidspunkter på dagen. Så tjekker jeg min kalender og kontakter dig – enten på telefon eller mail.


Nemt at komme til massage Holbæk

Det er nemt at komme til massage i Holbæk. Adressen er Hesseløvej 8, 1. tv., 4300 Holbæk.

Kommer du i bil, kan du parkere på vejen. Det er gratis.

Kommer du med det offentlige, går bus nr. 501a eller 502 nærmest lige til døren. Stoppestedet for rute 501a hedder: Hesseløvej (Anders Larsensvej) og for rute 502: Bakkekammen (Munkholmvej).

For en god ordens skyld vil jeg her nævne, at jeg ikke yder nogen form for massage med sexuelle undertoner.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig på connie @ conniejahn.dk eller telefon 30350952.


Massage Vestsjælland

Uanset hvor du kommer fra på Vestsjælland, så er du naturligvis velkommen til at kontakte mig for massage. Det kan være, at du pendler mellem job i København og dit hjem, og så vil det være meget nemt at lægge vejen forbi Holbæk.


Massage Tølløse eller massage Jyderup

Bor du i en af nabobyerne til Holbæk og søger massage Tølløse eller massage Jyderup, så er der ikke særligt langt til Holbæk, hvor jeg gerne skaber tid til dig i kalenderen.