Massage Holbæk og Tølløse

Massage Holbæk - VestsjællandMassage Holbæk? 

Er det det, du søger? – Så har du fundet det.

Er du fra Holbæk, så bor nærmest i min baghave.

Søger du massage Jyderup, så er der lidt længere at køre

Jeg holder til i Tølløse, og du har derfor rig mulighed for at modtage den omsorgsfulde healingsmassage hos mig – kun et kvarters kørsel fra Holbæk på Vestsjælland.

Denne massageform kan afhjælpe både fysiske smerter, som andre kan have svært ved at gøre noget ved.

Den kan også afhjælpe smerter, som har følelsesmæssige årsager. Her kan smerten så over tid have sat sig som en fysisk smerte.

 


Dybdegående massage mod stress

Når du modtager healingsmassage, modtager du en dybdegående massage, som er helt fantastisk – også i forbindelse med stress.

Grunden til, at massagen er så fantastisk mod stress er, at de omsorgsfulde strøg og tryk kan helt fysisk bringe din krop i ro. Noget som din krop higer efter, når den er fuldstændig stresset og i uro.

Man kan sige, at du skyder genvej i din process mod heling, hvis du er stressramt.

Du “tvinger” nærmest din krop i ro, så den hurtigt får det bedre og kan mærke de fysiske stress symptomer fortage sig.

Blid og omsorgsfuld massage

Healing massage Holbæk

Gennem healingen går den massagen dybere ind i din krop end blot de smerter, du har i muskler og sener. Den går helt ind og arbejder med de følelsesmæssige og mentale årsager til dine smerter. 

Healing massagen nær Holbæk forløser dine følelsesmæssige spændinger, hvilket bringer dig i hurtigere bedring – følelsesmæssigt, mentalt og ikke mindst fysisk.

Derfor vil denne massage hjælpe dig til, også at få det bedre på den lange bane, så du får mere overskud og kan være mere nærværende for din familie og venner.

Så hvis du søger massage i Tølløse, Holbæk, massage Jyderup eller på det øvrige Vestsjælland, så vil det være et godt valg at komme til healing massage hos mig.

Massage Holbæk, Tølløse, Vestsjælland og Jyderup

Helkropsmassage Holbæk

Massagen, du modtager er en helkropsmassage, der kommer fra isse til tæer – undtagen naturligvis på bryst og køn. 

Det et en massage, hvor du slapper totalt af og bare modtager de blide strøg, mens du ikke skal tænke på at give noget igen. Det er den totale afslapning – en god gave til dig selv, når du trænger.

Denne massage starter på ben, derefter fødder og tæer. Herefter vender du dig, og den fortsætter på din lænd, ryg og nakke, og efter endnu et vend, så kommer turen til dine arme og mave for til sidst at ende med dit ansigt og hovedbund.

Helkropsmassagen kan du vælge som healingsmassage eller wellness massage.

Wellness massage Holbæk og Tølløse på Vestsjælland

Når du booker din massage, kan du også vælge at modtage en wellness massage. Forskellen fra healing massagen og den dybdegående massage er, at healing ikke vil være en del af wellness massagen, ligesom den typisk også vil være af kortere varighed.

Det står dig dog frit for at vælge længden af wellness massagen, der vælger du den længde, der passer dig. Det er til gengæld vigtigt, at du oplyser mig, at du ønsker en wellness massage.


Ansigts-, nakke, ryg- eller benmassage

Det kan også være, at du ønsker en massage, der begrænser sig til en del af din krop – og det har du naturligvis også mulighed for. 

Du vil have mulighed for at vælge mellem en eller flere af nedenstående:

Du kan naturligvis vælge længden af massagen frit, når du booker den. Typisk vil massage af en enkelt af disse typer vare 30 minutter. Du kan også kombinere dem og vælge to – og så vælge en massage på knap en time.

Det er helt op til dig.


Nemt at komme til massage nær Holbæk

Når du ønsker massage er Tølløse geografisk godt placeret. 

Det ligger centralt – både i forhold til dig, der ønsker massage Holbæk, og i forhold til dig, der søger massage Jyderup eller kommer fra det øvrige Vestsjælland.  Byen ligger på vej mod København, så det kan sagtens være, at du kører forbi på vej fra arbejde, hvor det er muligt at modtage massage fra kl. 17 i hverdagene.

Det er naturligvis også muligt at få tider til massage i weekenden.

Tølløse har egen station, og det er nemt at komme hertil både med tog og bus fra Holbæk og det øvrige Vestsjælland.

Vil du også gerne modtage en massage nær Holbæk?

Så kan du bestille din massage ved at klikke på linket herunder. Du kan vælge en 

  • Healingsmassage – her kan du vælge mellem 5 kvarter eller 1½ time.  
  • Wellness massagen varer normal knap en time.
  • Delmassagerne varer knap en halv time.  Her kan du vælge mellem nakkemassage, ansigtsmassage, rygmassage eller benmassage. 

Hvis du ønsker, så kan du naturligvis også kombinere to kropsdele. 

Du har så muligheden for at booke en “Wellness massage” – og så oplyse mig, at du f.eks. ønsker den som kombineret nakke- og rygmassage.

Mulighederne er mange.

Det er blot vigtigt, at du oplyser mig, hvad du ønsker. Og for god ordens skyld skal jeg lige nævne, at jeg ikke tilbyder intimmassage.

Når du har bestilt din massage, så kontakter jeg dig for at vi sammen kan aftale et tidspunkt.