Massage i Tølløse
– nær Holbæk

Søger du massage i Holbæk, så har du den store fordel, at du nærmest bor lige i min baghave.

Du har nemlig mulighed for at modtage den omsorgsfulde healingsmassage hos mig i Tølløse, som ligger kun et kvarters kørsel fra Holbæk.

Denne massageform kan afhjælpe både fysiske smerter, som andre kan have svært ved at gøre noget ved.

Den kan også afhjælpe smerter, som har følelsesmæssige årsager. Her kan smerten så over tid have sat sig som en fysisk smerte.

Det kan også være, at du søger massage på Vestsjælland.

Tølløse er godt placere, da det ligger centralt – både i forhold til Holbæk, Vestsjælland – og i princippet hele Sjælland. Byen har egen station, og det er nemt at komme hertil både med tog og bus.

Dybdegående massage i Holbæk

Når du modtager healingsmassage, modtager du en dybdegående massage hos mig, som er meget omsorgsfuld, og som ikke gør ondt.

Mange er af den fejlagtige overbevisning, at en massage skal gøre ondt for at gøre godt.

Sådan hænger det slet ikke sammen.

En massage som healingsmassage er blid og omsorgsfuld.

Det gør den absolut ikke mindre effektfuld, snarere tværtimod.

 

Gennem healingen går den dybere ind i din krop end blot de smerter, du har i muskler og sener. Den går helt ind og arbejder med de psykiske årsager til dine smerter. Derfor vil denne massage hjælpe dig til, at få det bedre på den lange bane, så du får mere overskud og kan være mere nærværende for din familie og venner.

Så hvis du søger massage i Tølløse, Holbæk eller på Vestsjælland, så vil det være et godt valg at komme til healingsmassage hos mig.

Prøv en healingsmassage

Samtaleterapi og massage i Tølløse v. Holbæk

Netop fordi healingsmassagen kan gå ind og løsne for følelsesmæssige spændinger, der måske sidder i din krop som fysiske smerter, kan det være en god idé at kombinere den med samtaleterapi.

Dette giver en mere holistisk behandling, hvor sind og krop ses som et hele.

I samtaleterapien kigger vi oftest bagud og forsøger at finde årsagen til din spænding eller smerte. Jeg stiller dig kærlige nysgerrige spørgsmål, og du finder selv vejen til årsagen gennem vores samspil. Du vil have min støtte hele vejen i forløbet, og der dukker ikke noget op, som du ikke er klar til at håndtere.

Healingsmassage er den oplagte afslutning på en terapeutisk samtale. Det er en intuitiv massage, hvor mine hænder vil heale og massere din krop, der hvor den har behov for det, og hvor der kan ske forløsninger af spændinger i din krop.

Det vil være mest fordelagtigt at tage et forløb, da det giver dig mulighed for at arbejde med din udfordring over tid og følge op på den, når vi ses.

Massage af hele kroppen i Tølløse, Holbæk, Vestsjælland

Når du ligger på briksen klar til at modtage, så vil du modtage en helkropsmassage.

Healingsmassage kommer hele vejen rundt på din krop. Enten i form af massage, blot en berøring, et tryk, eller gennem healing.

Det er en nærværende form for massage, som kommer rundt fra dine tæer, til dine fingre og til din hovedbund. Og bedst er det, når du kan slappe godt af og lade dig føre med at massagen.

Der er to naturlige områder, hvor jeg ikke masserer – og det er dit bryst og dit køn.

Er du mere nysgerrig på hvordan massagen kommer hele vejen rund på din krop, så kan du læse mere under helkropsmassage.

Prøv en healingsmassage