Dybdegående massage

Hvis du ønsker en dybdegående massage er healingsmassage et godt valg.

Den dybdegående massage arbejder med din krops energier helt ind i dit indre, hvor den løser op for fysiske spændinger i både muskler og væv.

Den dybdegående massage er samtidig en omsorgsfuld og spirituel massage, der gennem den intuitive healing kan forløse dine følelsesmæssige spændinger.

Samtidig er den dybdegående healingsmassage helt fantastisk som supplement til stresscoaching. Den bringer en umiddelbar og dyb ro til både din krop og dit hoved. 

Smerter i skuldrene forløst ved dybdegående massage

Under min uddannelsen til healingsmassør øvede vi os på hinanden.

Jeg havde jeg i et par år gået rundt med nogle smerter i skuldrene, som jeg ikke kunne forklare, og min læge kunne heller ikke finde ud af, hvad det skyldtes.

Vi var på den sidste dag på et af kurserne, hvor det var min tur til at modtage den dybdegående healingsmassage. Forud var gået 4 kursusdage med en massage hver dag.

Denne dag, oplevede jeg, at smerterne på forunderlig vis løste op og forsvandt. Det er den oplevelse, jeg gerne vil dele med dig.

Jeg lå med lukkede øjne og befandt mig i en nærmest meditativ tilstand. En tilstand, jeg i øvrigt altid nyder at finde ind i, når jeg modtager healingsmassage. Så er jeg nemlig lige dér, hvor jeg åbner mig helt for massagens energi og positive påvirkninger.

Pludselig fik jeg billeder på det indre af øjenlågene af noget ubestemmeligt, som blev løsnet fra mine skuldre, og jeg kunne mærke, at det blev trukket ud gennem armene og forsvandt. Så jeg ved, at det virker.

 

Siden dengang har jeg ikke haft de smerter.

Prøv en healingsmassage

Samtaleterapi og den dybdegående massage

Samtaleterapi er rigtig fin i forbindelse med den dybdegående massage. Først taler vi om den udfordring, du står med – altså grunden til, at du er kommet til mig for hjælp. Bagefter vil der gennem den intuitive healingsmassage blive arbejdet energimæssigt med din udfordring.

Her får du indblik i en af mine egene erfaringer med samtaleterapien og den dybdegående massage:

I samtalen inden ovennævnte healingsmassage havde min giver og jeg talt om, hvor svært jeg kunne have det ved at vise mit oprigtige jeg. Jeg tog ofte en ”maske” på, når jeg var sammen med andre.

Masken var mit forsøg på at tilpasse mig

– vise den del af mig, som jeg troede andre ville sætte pris på,
så jeg ville blive elsket af dem.

Samtidig var det mit forsøg på at passe på mig selv,

så jeg ikke blev såret, når det nu viste sig, at jeg ikke blev elsket.

Efter massagen talte min giver og jeg om den oplevelse, jeg havde haft under massagen.

Jeg havde en helt klar fornemmelse af, at det havde med min maske at gøre. At det, der smertede i mine skuldre, var mit forsøg på at holde igen på det af mig selv, som jeg turde vise andre.

 

Efter den erkendelse,

blev jeg mere bevidst om at vise en mere

ærlig og sårbar mig.

 

Og det har vist sig, at folk kan faktisk godt lide mig, selvom jeg ikke anstrenger mig og prøver at tilpasse mig dem – de kan faktisk BEDRE lide den nye og mere ærlige udgave af mig.

Book et omsorgsfuldt forløb

4 samtaler med healingsmassage

Hvis jeg ikke tør den dybdegående massage?

Det kan være, at du sidder og tænker, om det kan være farligt, sådan at give dig hen under en dybdegående healingsmassage.

Sådan at slippe kontrollen og lader dig flyde med.

Om der vil dukke ting op, som du måske ikke har lyst til, eller ikke føler dig klar til at håndtere rent følelsesmæssig.

Den frygt er du ikke ene om at have – den har jeg også selv haft.

Men jeg kan forsikre dig, at det vil ikke ske.

Heldigvis er dit sind så viseligt indrettet, at det aldrig lader din krop slippe mere, end du kan håndtere. Der bliver kun lukket drypvis op for ”hanen” med spændinger/udfordringer, der blokerer for din glæde og dit overskud i livet.

Så du kan trygt give dig hen i en forløsende healingsmassage

Hvis du er i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte mig for en gratis og uforpligtende samtale.

Book en gratis og uforpligtende samtale med mig her