Regler for Facebookgruppen

Regler for Facebookgruppen

Vores helt GRATIS fællesskab på Facebook, er et omsorgsfuldt og kærligt sted, hvor vi mødes og deler indsigter, erfaringer, spørgsmål, forvirringer og vigtigst af alt – det sted, hvor vi hjælper og støtter hinanden i vores rejse imod et liv med overskud til familie, venner og alt det sjove i livet! 

Grunden til vi har regler, og at jeg håndhæver dem, er for at passe på gruppen. Og på dig. Og på stemningen. Vi har det godt, vi kan lide hinanden, og mit vigtigste job er at bevare den følelse. 

Lad os kigge på det! 

1. Pas på hinanden i Facebookgruppen

Vær sød ved andre og tal respektfuldt. Der skal være plads til alle og til forskellighed. Det skal være en kærlig gruppe, hvor alle trygt skal kunne dele sig selv.

Brug ikke gruppen til at dele negative kommentarer om navngivne personer eller behandlere.

Alt, hvad der siges her i gruppen, er fortroligt. Opslag, billeder mv. må ikke deles ud af gruppen, medmindre trådstarter giver tilladelse.

Videoer er ikke tilladt – vi er her for at skabe bånd og tryghed.

2. Deltag aktivt i gruppen på Facebook

Giv andre den respons og opbakning, du selv ønsker at få. Tryk på hjerte-knappe og vær med i snakken. Hep på hinanden, spil hinanden gode og støt hinanden med positive kommentarer.

Del dine succeshistorier – det hjælper andre at høre om både små og store fremskridt. Bed om hjælp, hvis du sidder lidt fast.

Vi kan kun blive bedre sammen, og succes er kun sjovt når man har nogle at dele det med, og det er lige præcist det, som vores fællesskab kan – gøre os bedre sammen, end hver for sig.

3. Gruppen er for dig, der ønsker at bidrage positivt

Dette er en gruppe, der omhandler manglende overskud, træthed og begyndende stress, og hvordan man positivt kommer videre.

Angst, depression, medicin og selvmordstanker ligger uden for rammerne af denne gruppe og skal – i min verden – håndteres i samarbejde med en læge.

Derfor vil opslag om disse emner blive slettet.

Lider du af angst eller depression, er du MEGET velkommen i gruppen, for du kan have stor glæde af de tips og øvelser, der bliver delt herinde og den kærlige opbakning. Her får du mulighed for at blive en del af et positivt fællesskab, der kan bringe dig trygt videre.

4. Nej tak til selvpromovering og salg

Er du behandler, producent eller forhandler, så er du naturligvis velkommen i gruppen. Jeg synes, du er for dejlig, men pænt og høfligt nej tak til selvpromovering eller links til andre grupper – vi ved hvor vi kan finde dig hvis vi har lyst til at købe dine ydelser eller produkter, og vi kan også godt selv finde andre grupper, hvis vi har brug for det.

Jeg ved godt du har de smukkeste intentioner, men reglerne gælder, bum. 

Du må ikke linke til din gruppe, sociale medier, lives, webinars, kurser, workshops, events, webside eller andet, der potentielt kan give dig penge på kontoen.

Skoleelever, studerende og journalister m.fl. kan ikke bruge denne gruppe til at søge case personer, poste diverse opslag om undersøgelser mm.

Du må heller ikke kontakte nogle af gruppens medlemmer direkte i en PB. Ingen “send PB” eller “send besked for at få mere info”. Vi er her alle sammen for at lære. Del med gruppen, og lad os lære og vokse sammen.  

OBS: Jeg giver mig selv ret til at bryde mine egne regler, og promovere noget jeg selv sælger eller tjener penge på, HVIS jeg synes, det skaber værdi for gruppen. Men tag det helt rolig – mit største ønske og opgave er at skabe et omsorgsfuldt fællesskab, hvor du har mulighed for at finde tryghed til at dele af dig selv og støtte andre i samme situation som dig.

Det tager jeg meget alvorligt, og du vil ikke se mig reklamere for hverken kaffe, spil eller andre ting, som falder uden for gruppens formål.

Det er sådan det er, for det er i bund og grund min gruppe. Hvis du ikke synes det er ok, så er det måske bedst, at du vælger ikke at være med i gruppen.

5. Skriv kun PB's til admin, hvis det er absolut nødvendigt

Hvis dit opslag blev slettet, er det fordi det var i strid med reglerne eller irrelevant for gruppen.

Hvis du er blevet slettet fra gruppen, er det fordi du gjorde noget, der var i strid med reglerne. 

Hvis du finder et opslag upassende eller stødende, så anmeld det i stedet for at begynde at debattere opslaget.

 

Jeg håber, at du vil finde sig godt til rette i gruppen. Hvis du mod forventning ikke trives herinde, så er du helt fri til at forlade den igen.

Og så vil jeg byde dig velkommen igen!

Kærligst
Connie

 

.

Hvis du er kommet ind på denne side uden at kende gruppen på Facebook, så finder du link til den her.

Hvis du ønsker hjælp kan du finde online forløb her, eller du kan kontakte mig med en besked her.