Tæm tankemylderet - og find roen

Er du ved at blive skør over tanker, der kører i ring, holder dig vågen og bliver ved med at stresse dig? Så er det på tide, at du får brudt dit tankemønster – så du igen kan finde ind til roen og få dit overskud tilbage.

Er det her dig?

Tankemylder er dårligt for dig, fordi ...

Tankemylder er ikke i sig selv farligt. Men det kan alligevel udvikle sig til at blive et stort problem. Først og fremmest fordi tankemylderet giver dig en konstant følelse af uro i hovedet, hvilket dræner dig for energi. 

Ofte vil tankerne også fylde, når du lægger dig til at sove, og det vil hurtigt påvirke din nattesøvn, så du bliver endnu mere træt og uoplagt. Tankerne bliver typisk mere og mere negative, hvilket får dig til at tænke endnu mere over dem … og så er den dårlige spiral for alvor i gang.

Jo trættere du bliver, jo mere irritabel bliver du, og det går ud over både dine kollegaer og dine nærmeste – hvilket ofte kun sætter endnu mere gang i de negative tanker.

Over tid vil denne påvirkning stresse din hjerne ganske betydeligt, og kan i længden påvirke både dit fysiske og mentale helbred.

Så udover, at tankemylder er p****-irriterende, så er det også en potentiel bombe under din sundhed
– både fysisk og mentalt.

Der findes 3 typer tankemylder

… Og du kan heldigvis lære at bekæmpe dem alle tre

Når du lærer at skelne de 3 typer tankemylder fra hinanden, kan du med de rette værktøjer sætte en stopper for tankemylderet.

Hvordan du gør, lærer du på mit online kursus "Tæm dit Tankemylder"

Din investering for at stoppe tankemylderet, sove godt og få dit overskud tilbage er kun:

Normalpris: 697 kr

Din sommerpris: Kun 197 kr

Stop tankemylder og få overskud igen

Psst!
Du får også 2 lækre bonusser med:

Bliv glad igen med Connie Jahn

Mød din underviser på forløbet

Jeg hedder Connie, og jeg hjælper primært kvinder med at spotte og tage hånd om de første tegn på stress, så de undgår at gå ned med stress.

Grunden er, at jeg selv har været sygemeldt med stress. Som stress sygemeldt fandt jeg desværre også ud af, hvor lidt hjælp der er at hente i det danske  sundhedsvæsen.

Lige der besluttede jeg mig for, at når jeg var ude af alt det stress, så ville jeg lægge en specialisering på min terapeutuddannelse – og blive stressbehandler. Jeg ville være den stressbehandler, som jeg selv havde brug for!

Det har ALT for mange omkostninger at gå ned med stress – både personligt, men også for familien  og arbejdspladsen. Alle taber på stress. Derfor er vi nødt til at vende skuden. Vi  er nødt til at fange stress, før det går hen og bliver til en sygemelding.

Og det er min mission!

Få stoppet tankemylderet nu og kom tilbage til at være den, du i virkeligheden er.

Det sker der, når du køber kurset:

  • Du får tilsendt mails med faktura og login til undervisningen.

  • Du kan starte første modul med det samme.

  • Modulerne bliver frigivet over 3 uger, så du har tid til at arbejde med et emne et ad gangen.

  • De 2 bonusser får du adgang til med det samme.

Spørgsmål og svar om Tæm dit Tankemylder

Det vælger du selv, hvor meget tid du bruger på Tæm dit Tankemylder. Du har evig adgang til undervisningen, så du kan se modulerne i det tempo, du ønsker.

Det kan du. Hvis du har behov for personlig sparring udover undervisningen på Tæm dit Tankemylder,  så vil det naturligvis være en mulighed. Du kan kontakte mig på mail: connie@conniejahn.dk – og så tager vi den derfra.

Der er ingen returret på onlineforløbet. Du frasiger dig retten til at annullere købet, når du er begyndt at se undervisningen, jf. handelsbetingelserne.

Du har evig adgang til undervisningen på Tæm dit Tankemylder. Hvis jeg en dag stopper min virksomhed, så vil du blive kontaktet, så du har mulighed for at downloade materialet.

Betalingen foregår automatisk med betalingskort, når du tilmelder dig. 

Der er i januar 2021 kommet krav om 3D Secure, så hvis du oplever udfordringer med betalingen, så kontakt mig venligst på connie@conniejahn.dk.

Du får automatisk tilsendt en kvittering i forbindelse med dit køb. 

Der er rigtig god erfaring for, at online kurser virker lige så godt som rigtige kurser. Er du i tvivl om noget, er du altid velkommen til at kontakte mig på connie@conniejahn.dk.

Det er en gammel overbevisning, som mest bunder i, at det er “sådan man altid har gjort”. Men det er jo fordi, der ikke har været mulighed for andet. I dag er der mange muligheder for at være sammen online, og det fungerer ganske fint.

Det, der er vigtigst, når du vælger terapeut/coach, er at din kemi passer med terapeuten/coachen – og at du tror på, at vedkommende kan hjælpe dig.

Jeg har haft flere i 1:1 forløb, som er foregået via skærm. Fordelen er, at du ikke skal ud ad døren, du skal ikke bruge hverken tid eller penge på transport, og du skal ikke finde en parkeringsplads.

Det kan godt være svært at tage en beslutning om at deltage i noget, man ikke helt ved, hvad er. Det kan jeg sagtens forstå.

Du skal måske i stedet overveje, om du har tid til at vente?
Om den situation, du befinder dig i lige nu med uro, dårlig nattesøvn og tankemylder bare bliver forværret?  

Husk at du altid kan tilgå undervisningen, så hvorfor vente?

Hvornår vil det rette tidspunkt være? Sandsynligvis vil det altid være en udfordring at finde tiden. Så hvorfor ikke nu? Du kan altid vælge at se noget af det, og så vende tilbage og se resten på et senere tidspunkt.