Vælg en side

Persondatapolitik

Dette website er ejet af:

Connie Jahn,+45 30350952, connie@conniejahn.dk, Herluf Trolles Parken 23, 4340 Tølløse.

Jeg vil altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

 

Beskrivelse af databehandlingen:

Formål:

    • Levering af mine produkter og tjenester: Personoplysninger anvendes til at kontakte dig med henblik på levering af produkter, ydelser eller forløb, som du har købt, tilmeldt dig og/eller tegnet abonnement på.
    • Levering af nyhedsbreve: Personoplysninger anvendes til at fremsende nyhedsbreve, som du har tilmeldt dig.
    • Kundeservice: Support i forbindelse med dine køb og abonnementer samt øvrige henvendelser.
    • Online markedsføring: Personoplysninger anvendes til online markedsføring f.eks. på Facebook.
    • Journalføring: Personoplysninger i relation til journalisering af dit forløb som klient hos mig.
    • Jeg behandler flg. kategorier af personoplysninger: Almindelige personoplysninger, f.eks. navn, adresse, e-mail, telefonnummer, brug af digitale ydelser, herunder nyhedsbreve.

    Kilder:

    Jeg har fået dine oplysninger:

    • Direkte fra dig via min hjemmesides tilmelding til nyhedsbreve eller tilmelding til nyhedsbrev andre steder på nettet, f.eks. Facebook.
    • Direkte fra dig i forbindelse med køb af produkter eller ydelser.
    • Direkte fra dig i forbindelse med et klientforløb hos mig.
    • Fra andre kilder der er offentligt tilgængelige f.eks. sociale medier.
    • Min databehandler, Easyme.
    • Coaching, der sker via pc-skærm, sker i programmet Zoom.
    • Undervisning eller webinarer foregår også via Zoom, hvor sessionen optages og lægges et fælles drev eller i en fælles gruppe, så alle har adgang til det.

    Behandlingsgrundlag:

    Det er nødvendigt for mig at ligge inde med disse oplysninger af på grund af:

    • Min legitime interesse i at markedsføre mine produkter.
    • Så jeg kan opfylde en kontrakt, som du er part i.
    • Så jeg kan overholde en retlig forpligtelse f. eks. i henhold til bogføringsloven.
    • Så jeg kan overholde lovgivningen i forbindelse med journalisering.

    Modtagere:

    Jeg kan videregive dine personoplysninger under følgende omstændigheder:

    Jeg har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er min garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger:

    • Stripe til betaling af produkter og ydelser.
    • Easyme til håndtering af booking og køb af produkter og email nyhedsbreve.
    • Easyme til håndtering af mailadresser, i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve.
    • Easyme til håndtering af journaler.

    Opbevaring:

    Jeg opbevarer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt til de formål, der er nævnt:

    • I forbindelse med nyhedsbreve: Så længe et afgivet samtykke til at modtage markedsføring ikke er trukket tilbage, og jeg ikke er forpligtet til at opbevare personoplysningerne f. eks. i forbindelse med en retlig forpligtelse.
    • I forbindelse med køb af ydelser eller produkter: I forbindelse med levering af mine produkter og tjenester vil jeg opbevare dine personoplysninger i op til 6 år efter afslutning af kundeforhold i henhold til bogføringsloven, med mindre der er specielle grunde til at opbevare informationerne i en længere periode, som f.eks fordi du har adgang til et online produkt du har købt.
    • I forbindelse med coaching / stresscoaching vil de noter, jeg tager under sessionen blive tastet ind i din journal hos Easyme. Noterne vil blive opbevaret i et chartek i aflåst skuffe/skab, så længe forløbet er i gang. Når det enkelte forløb er til ende og alle noter skrevet i Easyme, så vil de håndskrevne noter blive destrueret.
    • Generelt vil personoplysninger vedrørende generelle henvendelser fra ikke registrerede kunder blive slettet efter 1 år, med mindre der er specielle grunde til at opbevare informationerne i en længere periode.

    Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning:

    Du kan altid kontakte mig for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger jeg ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:

    Connie Jahn, +45 30350952, connie@conniejahn.dk, Herluf Trolles Parken 23, 4340 Tølløse.

    Hvis der er fejl i de oplysninger jeg har om dig, kan du altid bede om at få dem rettet, så jeg har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til mig på ovennævnte e-mailadresse.

    Ønsker du ikke længere, at jeg skal behandle dine personoplysninger, eller at jeg skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende mig en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

    Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse  i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve og markedsføring kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

    Hvis du ønsker at klage over conniejahn.dk’s behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 3319 3200 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

    Cookies

    Dette site bruger cookies til at tilpasse indhold og annoncer og til at analysere trafik. Jeg deler også oplysninger om din brug af websitet med mine partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Mine partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside. Ønsker du ikke cookies, er du velkommen til at slå dem fra i din browser eller at forlade sitet.

     

    KONTAKT MIG

    conniejahn.dk

    Herluf Trolles Parken 23
    4340 Tølløse

    Telefon: 3035 0952
    Mail: connie@conniejahn.dk

    OM CONNIEJAHN.DK

    Jeg hedder Connie, og jeg ønsker at hjælpe dig med at få glæde og overskud tilbage i dit liv.

    Jeg har specialiseret mig i at hjælpe dig, der er stresset, så du kan få overskud i dit liv igen.

    Du vil modtage den hjælp, du har brug for - og ikke kun den, du er berettiget til.

    Skal vi tage en snak?

    Nyhedsmail

    Jeg vil gerne modtage nyhedsmail
    med kærlige input og gode tilbud.

    Navn:
    E-mail:

    You have Successfully Subscribed!