Vælg en side

Klienterne siger …

Denne side: Klienterne siger … er stedet, hvor du kan sige, hvad nogle af mine klienter har sagt om både samtaleterapi, healingsmassage og stresscoaching.

Har du været klient hos mig, så vil jeg altid være interesseret i at modtage en tilbagemelding. Dette gælder, uanset om den er positiv eller knap så positiv. Jeg ønsker at gøre mere af det positive ting, ligesom jeg ønsker at lære af de måske knap så positive, så jeg kan udvikle mig som behandler.

Du er altid velkommen til at skrive til mig på connie@conniejahn.dk

Eksempler på, hvad klienterne siger …

Jeg kan på det varmeste anbefale enhver med stress at gå til Connie Jahn.

Jeg har tidligere prøvet en anden type stresscoach. En lidt mere traditionel coach, hvor det meste blot var samtaler og opfølgninger siddende i en sofa på et fremmed kontor. Noget hjalp men slet ikke i samme grad som ved Connies fremgangsmåde.

Mit forløb med Connie har været en blanding af samtaler og skriftlige overkommelige opgaver. Disse opgaver har fået mig til at reflektere samt overveje mine valg og konsekvenserne af dem. Det var små opgaver undervejs i forløbet, som arbejdede med mit inderste uden det føltes grænseoverskridende.

Connies empati og professionalisme skinner meget klart igennem, og jeg skylder hende stor tak for hjælpen. For første gang i flere år kan jeg klart se, hvordan og hvorfor jeg fik stress, og hvordan vejen fremad skal traves. Jeg har fået min egen værktøjskasse til stress og er mentalt bedre klædt på, end før jeg fik stress. Jeg er blevet meget bevidst om mine handlemønstre og føler mig væsentlig mindre sårbar.

Sluttelig kan jeg anbefale online-samtaler. Jeg var meget mere afslappet ved at sidde i mit eget hjem. Det var vigtigt for mig omkring noget så privat som tanker og følelser.

Ayoe

Tak for en fantastisk, intens og respektfuld healingsmassage.

Fra start til slut var jeg fuldstændig uden forstyrrende tanker eller uro i kroppen. Efterfølgende har min krop føltes i total balance og ro. Tak for en fantastisk behandling, jeg kommer bestemt igen og kan varmt anbefale en healingsmassage hos dig til alle.

Lene

Healingmassagen har lært mig at finde roen indeni. Under massagen oplever jeg at flyde væk og tømme hovedet for tyngende tanker. Og … jeg kan ikke forklare det, men jeg havde skavanker og smerter gennem mere end et år. I dag – efter kortere forløb hos Connie-  er de væk! Jeg anbefaler Connies healingmassage til alle, jeg kender.

Bettina

Tak Connie. Det er det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv.

Karina

KONTAKT MIG

conniejahn.dk

Herluf Trolles Parken 23
4340 Tølløse

Telefon: 3035 0952
Mail: connie@conniejahn.dk

OM CONNIEJAHN.DK

Jeg hedder Connie, og jeg ønsker at hjælpe dig med at få glæde og overskud tilbage i dit liv.

Jeg har specialiseret mig i at hjælpe dig, der er stresset, så du kan få overskud i dit liv igen.

Du vil modtage den hjælp, du har brug for - og ikke kun den, du er berettiget til.

Skal vi tage en snak?