Vælg en side

Afbud


Afbud skal ske online senest 24 timer inden aftalt tid i online kalenderen eller sms på 3035 0952.
Ved senere aflysning hæfter du for sessionen.

 

Healingmassagen har lært mig at finde roen indeni. Under massagen oplever jeg at flyde væk og tømme hovedet for tyngende tanker. Og … jeg kan ikke forklare det, men jeg havde skavanker og smerter gennem mere end et år. I dag – efter kortere forløb hos Connie-  er de væk! Jeg anbefaler Connies healingmassage til alle, jeg kender.

Bettina

Jeg kan på det varmeste anbefale enhver med stress at gå til Connie Jahn.

Mit forløb med Connie har været en blanding af samtaler og skriftlige overkommelige opgaver. Disse opgaver har fået mig til at reflektere samt overveje mine valg og konsekvenserne af dem. Det var små opgaver undervejs i forløbet, som arbejdede med mit inderste uden det føltes grænseoverskridende.

Connies empati og professionalisme skinner meget klart igennem, og jeg skylder hende stor tak for hjælpen. For første gang i flere år kan jeg klart se, hvordan og hvorfor jeg fik stress, og hvordan vejen fremad skal traves. Jeg har fået min egen værktøjskasse til stress og er mentalt bedre klædt på, end før jeg fik stress. Jeg er blevet meget bevidst om mine handlemønstre og føler mig væsentlig mindre sårbar.

Sluttelig kan jeg anbefale online-samtaler. Jeg var meget mere afslappet ved at sidde i mit eget hjem. Det var vigtigt for mig omkring noget så privat som tanker og følelser.

Ayoe

KONTAKT MIG

conniejahn.dk

Herluf Trolles Parken 23
4340 Tølløse

Telefon: 3035 0952
Mail: connie@conniejahn.dk

OM CONNIEJAHN.DK

Jeg hedder Connie, og jeg ønsker at hjælpe dig med at få glæde og overskud tilbage i dit liv.

Jeg har specialiseret mig i at hjælpe dig, der er stresset, så du kan få overskud i dit liv igen.

Du vil modtage den hjælp, du har brug for - og ikke kun den, du er berettiget til.

Skal vi tage en snak?