Bryd fri og få dit drømmeliv

Hvor længe vil du vente på dit drømmeliv?

Det her er et personligt mentorforløb til dig,
der sidder fast i dine skjulte mønstre og vil bryde fri,
så du kan få det liv, du drømmer om.

Velkommen til dig!

Du sidder sikkert og læser med her, fordi du ikke er helt tilfreds med dit liv – og måske heller ikke helt tilfreds med dig selv.

Der er noget, der ligesom mangler, eller også lykkes du ikke med de ting, du sætter dig for. Der er noget, der spænder ben, og du kan ikke sætte fingeren på præcist hvad det er – og derfor ved du slet ikke, hvad du kan gøre ved det.

Venter du på dit drømmeliv

Du er ikke alene.

Der er mange andre, der står helt samme sted, og så er drøngode til at skjule det bagved en
poleret overflade og glade opslag på Facebook.

Men bagved lurer tristessen.

Op med hagen – for der er håb. 

Det ER nemlig i høj grad muligt at knække koden til det liv, du inderst inde drømmer om.

Dette forløb er sammensat, så du får langtidsholdbare resultater. 

Her finder du mod, vilje og handlekraft til at gøre noget ved din situation, så du får det liv, du inderst inde længes efter og drømmer om – og jeg vil være der for dig hele vejen. 

Forløbet er til dig, der:

Pegefinger
Pegefinger
Pegefinger

Ikke er helt glad og tilfreds med dit liv. Der er noget uforløst eller nogle udfordringer, du bøvler med. Du længes efter at få gjort noget ved det, så du kan føle dig mere fri til at være dig selv – helt som du er.

Gerne vil have nogle enkle og konkrete metoder til, hvordan du tager hånd om dine udfordringer, så du bliver glad og tilfreds. Metoder, som du nemt kan bruge igen og igen resten af livet.

Er klar til at få hjælp til at finde en løsning, der virker, så du får livsglæde, livsmod og tro på dig selv, så du endelig kan komme til at leve det liv, du drømmer om.

Du får fuld valuta for pengene, hvis:

🗸

🗸

🗸

🗸

🗸

🗸

🗸

🗸

Du har et mål, du gerne vil nå – det kan være vægttab, løbe 10 km, at få en bestemt uddannelse, at blive selvstændig eller noget helt femte. Men der er noget (dig selv måske), der spænder ben for dig, så du ikke når i mål.

Du har svært ved at sige NEJ og sætter derfor dig selv i sidste række og er altid ude og hjælpe andre – børn, mand, familie og venner.

Du knokler afsted og føler egentligt ikke, at du får den anerkendelse og tak, du fortjener.

I hemmelighed skammer du dig over, at du faktisk drømmer om alle de ting, du godt kunne tænke dig at gøre for dig selv– men du har ikke modet til at føre det ud i livet og sætte dig selv i første række.

Du lærer at stå stærkere i dig selv. Måske ved du ikke, hvad du drømmer om – måske har du mistet kontakten til dig selv, men den får du her.

Du er træt af de dramaer og den dårlige kommunikation, der udspiller sig med kolleger, venner eller i din nærmeste familie.

Du er hård og dømmende overfor dig selv, og føler aldrig, at du kan gøre noget ordentligt eller godt nok.

Du har måske allerede været i terapiforløb, hvor du har erkendt en masse mønstre. Det, du mangler, er at få knækket koden til, hvad du så skal GØRE i stedet for, så dit liv bliver bedre.

Skyd dit drømmeliv i gang på kun 6 uger
Sammen vil vi spotte og bryde dine skjulte uhensigtsmæssige mønstre.

På kun 6 uger ...

❤️

får du indsigt, mod og handlekraft, så du endelig kan begynde at leve det liv, du ønsker uden dårlig samvittighed.

❤️

Forløbet bliver tilrettelagt efter netop din situation og dine udfordringer. Det er et personligt forløb – og ikke et ”one-size-fits-all”.

❤️

Gennem 5 personlige 1:1 sessioner fordelt over 6 uger guider jeg dig gennem en række øvelser, så du får selvindsigter og aha-oplevelser, du aldrig havde drømt om og kan stille skarpt på dine skjulte mønstre.

❤️

Til hver session løser du en praktisk og konkret øvelse, som tager dig et niveau dybere og videre på vejen til at bryde dine mønstre. Øvelser, som du altid kan tage frem igen – også efter forløbet.

❤️

Det betyder, at du bliver i stand til at ændre dit handlemønster fra automatik til velovervejede reaktioner.

❤️

Efter forløber er du helt klar: Med det største selvværd og selvindsigt er du nu klar til at tage styringen og skabe dit drømmeliv.

Tag med på
din personlige transformationsrejse:

Bryd fri og få dit drømmeliv

For dig, der er klar

til at gøre op med dine skjulte mønstre
og skabe dit drømmeliv – på kun 6 uger 

er investeringen:

Kun 4.900 kr.

som også kan betales i 3 rater.
Bonus hvis du betaler hele beløbet på EN gang:

En ekstra opfølgende session en måned efter endt forløb,

så du kan få hjælp til at holde fast i de ting, du har lært.

Det her får du på din transformationsrejse

❤️ Trin 1

Lille spejl på væggen der

Kig dig i spejlet – hvilken kvinde ser du, hvilken kvinde er du, hvilken kvinde viser du verden – og hvilken kvinde ønsker du allermest at være.

Find ud af, hvorfor din barndom stadig spiller så stor en rolle i dit liv i dag – uden at det bliver navlepilleri.

Få ind indsigt i de uhensigtsmæssige mønstre, der er trukket op tit dit liv som voksen, så du kan bryde med dem og stå frem som dig selv.

❤️ Trin 2

Favn dine skygger

Bliv bevidst om din sociale maske og dens rolle i dit liv, så du kan drage fordel af de positive sider og tage kærligt hånd om de sider, der spænder ben for dig.

Bring dine skygger frem i lyset og favn dem. Du tager da magten fra dem og gør dem til en levende del af den person, du ønsker at være.

Forstå samspillet mellem din sociale maske og dine mørke skygger, så du kan tage kraften ud af deres skjulte magt over dig – og du kan tage styringen over dit liv.  

❤️ Trin 3

Erkend dit livs dramaroller

Bliv bevidst om dine egne roller og reaktioner i de relationer, du er en del af hver dag.

Find din vej ud af dine dramaroller, så du får bedre kommunikation og bedre relationer til dine nære og kære.

Lær at sætte sunde grænser – at sige nej på en god måde, og bliv respekteret i dit nej.

❤️ Trin 4

Knus dine selvsaboterende lofter

Bliv opmærksom på dine indre selvsaboterende lofter og forstå, hvorfor de vil gøre alt for, at du ikke skal få det bedre.

Lær hvordan du undgår de indre negative overbevisninger, som gang på gang slår dig tilbage til start, så du aldrig bliver glad eller får det liv, du drømmer om.

Knus lofterne og skab vedvarende forandring. Kast dine gamle adfærdsmønstre på porten og erstat dem med nogle nye og bedre.

❤️ Trin 5

Hold fokus på dit drømmeliv

Sådan spotter du selvsabotagen i hverdagen – og sætter en effektiv stopper for den.

Find modet og handlekraften til at fortsætte, selvom det kan være overvældende og skræmmende.

Stil dig ved roret i dit eget liv – og styr det i den retning, DU ønsker.

Din investering i dette livsforandrende forløb er

Kun 4.900 kr.

som også kan betales i 3 rater.
Bonus hvis du betaler hele beløbet på EN gang:

En ekstra opfølgende session en måned efter endt forløb,

så du kan få hjælp til at holde fast i de ting, du har lært.

Derfor skal du gøre noget nu ...

En af de mest grundlæggende faktorer, der fører til stress og depression er, at du mangler den helt grundlæggende sammenhæng mellem det liv, du inderst inde ønsker at leve – og det liv, du rent faktisk lever. Det er der flere undersøgelser, der påviser.

Du lever et ”overflade-liv”, hvor alt er pænt og blankpoleret og lige til at vise frem i et Facebook-opslag og høste likes.

Men bagved er dit liv en lang række af kompromiser for at passe ind i det liv, du tror, du skal leve for at passe ind og bliver anerkendt af de personer, du omgiver dig med.

Under overfladen lurer frustrationer og kaos, men du gør, hvad du kan for at undertrykke det – stramme balderne og tage dig sammen – hvilket så i stedet giver lavt selvværd, dårlig søvn, bekymringer – og til sidst stress, depression og en livskvalitet, der er stærkt nedadgående.

Derfor: Vis MOD og tag ansvar for DIT liv.

Jo længere du venter, jo værre bliver det.

Så GØR noget NU
og få dit drømmeliv!

Hvordan foregår det helt praktisk?

  • Du køber forløbet, og jeg kontakter dig for at få en lille indledende snak og høre, hvad dit tema er for vores forløb. Vi aftaler også datoer for de 5 sessioner.
  • Efter samtalen får du tilsendt din første konkrete opgave, som danner grundlaget for vores arbejde, og som skal sendes til mig inden vores første session.
  • Under hver session kigger vi på et nyt aspekt af de udfordringer, du ønsker hjælp med.
  • Mellem hver session får du en lille opgave, du skal lave (og indsende til mig). Det er i denne proces, at din transformation reelt sker.
  • Du kan altid skrive til mig på mail i hverdagene mellem vores sessioner. Jeg har din ryg hele vejen.

BONUS

Hvis du betaler hele beløbet på EN gang, får du 

en ekstra opfølgende session en måned efter endt forløb. 

Datoen aftaler vi på den sidste session i forløbet.

Det her forløb er anderledes
- du får fat om nældens rod

🗸

Det her forløb er baseret på konkrete øvelser, som tager dig med ind bag dine skjulte mønstre og overbevisninger, så du kan få gjort has på det, der modarbejder dig.

🗸

Det er ikke et forløb med fluffy ord og fine hensigter. Det er et forløb med konkrete øvelser og tæt personlig coaching, der skaber resultater.

🗸

Det her er ikke et forløb for alle. Du skal have vilje, styrke og ikke mindst være modig, for det kræver mod at se sig selv i øjnene. Og jeg er der for dig – hele vejen.

🗸

Du får et personligt og skræddersyet forløb, der tager hensyn til hvor du står i dit liv. Du er unik – og det bliver dit forløb også.

🗸

Du bliver guidet gennem øvelser og processer, der virker! Du får den støtte, du har brug for, hvis du synes, det hele er lidt overvældende, eller du for brug for det mellem to sessioner. Jeg har din ryg!

🗸

Du får et forløb med en ekspert, som er uddannet i både stressbehandling og selvsabotage coaching. En ekspert, der har prøvet det hele på egen krop, og som derfor forstår, hvad det er for en transformation, du skal igennem.

Sådan forvandlede jeg mit eget liv ...

Connie

Min mission er at hjælpe kvinder (og mænd) til at finde og bryde de underliggende mønstre, som er årsagen til deres dårlige selvværd, midtlivskrise, dårlige relationer, stress og depression.

Ved at hjælpe kvinder til at få øje på, forstår og forholde sig til de mønstre, der er skjult for deres egne øjne, så får de nu muligheden for at bryde med de
mønstre, som er uhensigtsmæssige, og som spænder ben for det liv, de inderst inde ønsker at leve.


Jeg har selv gået vejen.

Dette er ikke taget ud af det blå. Jeg har selv været der. Sygemeldt med stress og efterfølgende en indre uro og angst for at lande der en gang mere. Og jeg forstod ikke helt – sådan dybt inde – hvad det var der var på spil. Udover at det havde noget med mit arbejde og for mange opgaver at gøre.

Men ved at have taget min egen medicin, som er i dette forløb, så har jeg fundet ind til de helt personlige og inderste mønstre, der gjorde, at jeg gik ned med stress – og som helt sikkert ville have fået mig ned igen, hvis ikke jeg havde opdaget dem.

Mit dårlige selvværd, som jeg har været drøngod til at skjule hele mit liv, har også fået en tur. For jeg har gjort nogle dybe erkendelser om de ting, som bor inde i mig – og som har afholdt mig fra at føle mig noget værd.

Der er jeg heldigvis ikke mere.

Nu har jeg lagt mit liv helt om. Jeg kan mærke, hvad jeg drømmer om – inderst inde – og jeg går efter det.

Nu hjælper jeg andre kvinder (og mænd) til at tage den samme rejse til selvindsigt, selvforståelse og brud med skjulte begrænsende mønstre og overbevisninger.

Så de også kan få deres drømmeliv.

Kunne du tænke dig at opleve samme forvandling?

Måske ikke fuldstændigt det samme – men en transformation der bringer dig til et bedre sted i dit liv?

Hvor længe vil du vente?

Siger du JA, så vil jeg hjælpe dig hele vejen.

Hvad vil det være værd for dig at leve det liv, du inderst inde ønsker dig?

At lykkes med de ting, du sætter dig for?


Mit gæt er, at investeringen i dette forløb er en brøkdel af,
hvad det vil være værd for dig.

Din investering i dit nye ønskeliv er:

Kun 4.900 kr.

som også kan betales i 3 rater.
Bonus hvis du betaler hele beløbet på EN gang:

En ekstra opfølgende session en måned efter endt forløb,

så du kan få hjælp til at holde fast i de ting, du har lært.