Vælg en side

Book din tid i online kalenderen

Book din tid online i min kalender ved at klikke på det lyseblå link i højre side af skærmen.
Du vælger ydelse, tidspunkt, indtaster dine informationer, og betaling sker med kort, når du gennemfører bookingen.

Der er 3 ydelser, hvor du først skal ind og købe forløbet under “Forløb & priser“. Forløb kan betales på en gang eller i rater. Når du har købt dit forløb, modtager du en kode, som du anvender til at booke tider i online kalenderen.

 De følgende 2 ydelser kan bookes som enkeltsessioner:

  • Healingsmassage (75 min.)
  • Samtaleterapi & healingsmassage (2½ time)

Inden du booker din tid

Inden du booker din tid, hvad enten det er til stresscoaching, samtaleterapi eller healingsmassage, så vil jeg anbefale, at du gør dig nogle tanker omkring dit tema / din problematik og dine forventninger til forløbet.

Det giver altid et bedre afsæt, når du er helt klar på, hvad det er, du ønsker at få ud af vores tid sammen. Du kan evt. kigge lidt rundt på siderne her på min web, hvis du ønsker inspiration til disse forberedelser.

Book din tid til gratis afklarende samtale

Hvis du er i tvivl, hvad du skal vælge, eller om det, du gerne vil, passer sammen med det, jeg kan tilbyde dig, så er du velkommen til at booke en gratis afklarende samtale på 20 minutter. Disse fremgår også af online-kalenderen, når du vælger ydelsen “Gratis afklarende samtale”.

Jeg er ikke nødvendigvis den person, der skal hjælpe dig videre, men det vil altid være en god idé at få støtte og have en person, der kan holde dig fast på vejen mod målet. Når vi forsøger at skabe nye mønstre, så vil vores hjerne stritte imod. Det gør den, fordi den bedst kan lide de allerede kendte mønstre – der skal den bruge færrest kræfter på at fungere. Så at skabe nye mønstre kræver en ekstra indsats, og derfor er det godt at have støtte.

Om det skal være mig, kan vi få afdækket i en afklarende samtale.

Afbud

Afbud skal ske på telefon 3035 0952 senest 24 timer før din session. Indtal gerne en besked. Ved senere aflysning hæfter du for sessionen.

Book din tid

Jeg kan på det varmeste anbefale enhver med stress at gå til Connie Jahn.

Jeg har tidligere prøvet en anden type stresscoach. ... Noget hjalp men slet ikke i samme grad som ved Connies fremgangsmåde.

Connies empati og professionalisme skinner meget klart igennem, og jeg skylder hende stor tak for hjælpen. For første gang i flere år kan jeg klart se, hvordan og hvorfor jeg fik stress, og hvordan vejen fremad skal traves.

Læs det hele her...

Ayoe

Tak for en fantastisk, intens og respektfuld healingsmassage.
...

Jeg kommer bestemt igen og kan varmt anbefale en healingsmassage hos dig.

Læs det hele her

Lene